Faction Spawn // LeberkasLp //

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
map hakkında ki yorumlarım ;

Terrain içerisinde çok fazla çiçek kullanışsın ilk gözüme batan yer , onun haricinde yapmış olduğun surlar bir birini takip eden desen yani bir duvar => /Stack 6 yazmak gibi senin yaptığın :) Kırık taş yol yerine " Kırık taş , Çakıl , Stone " üzerlerinin bazı yerlerine ' de taş basınç plakası koysaydın çok iyi olabilir di.

Arkadaki yapın :) Snak Tarzı bir şey yapmaya çalıştığını düşünüyorum yoksa çok amaçsızca olmuş genel olarak beğenmedin bunlara medival " Home " ları da tutuyorum.

Diğer yapılarında görüşmek üzere.

LeberkasLp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hiç de fena değil ^_^ (Şşş çizimi kim yaptı .s)
Teşekkürler :) Çizimi @Emrsmsk Yaptı

map hakkında ki yorumlarım ;

Terrain içerisinde çok fazla çiçek kullanışsın ilk gözüme batan yer , onun haricinde yapmış olduğun surlar bir birini takip eden desen yani bir duvar => /Stack 6 yazmak gibi senin yaptığın :) Kırık taş yol yerine " Kırık taş , Çakıl , Stone " üzerlerinin bazı yerlerine ' de taş basınç plakası koysaydın çok iyi olabilir di.

Arkadaki yapın :) Snak Tarzı bir şey yapmaya çalıştığını düşünüyorum yoksa çok amaçsızca olmuş genel olarak beğenmedin bunlara medival " Home " ları da tutuyorum.

Diğer yapılarında görüşmek üzere.
Yorumun İçin Teşekkürler :) Dikkate Almaya Çalışacağım

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir an çizimim için özel konu açtın sandım, taa ki şurayı görene kadar;

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Terraformdaki yeşil killer (durduk yere arşa yükselen) beni silin diye yalvarıyor :D Orada duran uçan ada abzürt kaçmış ve bir kaç hata daha var bence. Terraforma dair beğendiğim yegane şey sol kısımdaki gölümsü yer olmuş.

4.5

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Gerçekten Sen Yaptıysan Ellerine Sağlık Süper Olmuş Türkiyeden Böle Şeyler Çıkması Çok Hoş
İzin Verirsen Kendi Sunucumda Kullanmak İstiyorum ?