tp ışınlanmak için portallar koydumTP'yi Anlayamadım.
Onun haricinde güzel olmuş.
Tekli Oyuncuda Yapmadım serverin sahibi spawnı isteyince içine bunları yaptım ki yapmışken içini de yapmam gerekirdi herşeyi tamamlayıp bitirdim eksiksizgerçekten marketteki tabelalara Admin Shop... diye doldurdun mu?
yazık olmuş .sTekli Oyuncuda Yapmadım serverin sahibi spawnı isteyince içine bunları yaptım ki yapmışken içini de yapmam gerekirdi herşeyi tamamlayıp bitirdim eksiksiz
sebep ?yazık olmuş .s
Beğendiğine çok sevindimağlayasım geldi duygulandım çok güsel çok süper.
şaka tabi ki sıradan bir map '' Ama ben şunu düzgünce diyeyim. O kadar güzel bir map değil ama kullanışlı amaç kullanışa dökmekse iyidir ama faction sunucularda iş sizler oldugu için spawnda hoplamak zıplamak ne bilem koşar o yüzden geniş olması lazım +1 build yokki neyi değerlendircemBeğendiğine çok sevindim![]()
hub spawn değil ki oyuncular hoplayıp zıplasın zaten oyuna yeni girdiklerinde ve markete ench ve tamire geldiklerinde anca spawnda olurlarşaka tabi ki sıradan bir map '' Ama ben şunu düzgünce diyeyim. O kadar güzel bir map değil ama kullanışlı amaç kullanışa dökmekse iyidir ama faction sunucularda iş sizler oldugu için spawnda hoplamak zıplamak ne bilem koşar o yüzden geniş olması lazım +1 build yokki neyi değerlendircem''
Bana göre TP saçma olmıuş oraya Bilgi yazabilirdin ve marketi dağın icersine yapabilirdinhub spawn değil ki oyuncular hoplayıp zıplasın zaten oyuna yeni girdiklerinde ve markete ench ve tamire geldiklerinde anca spawnda olurlar
market piyasasını yardım ettim ben kurucuya hepsini tabii ki ben yapmadım fiyatını miktarını belirleyen tabii ki ben değilimMarket piyasasını ayarlamak mimarların görevi değildir.
spawn dağların içinde olduğu için azcıkta doğallaştırmak istedimçok fazla çim var onun yerine küçük kuleler vb insa edebilirdiniz alan çok dar ayrıca