Faction Spawnım

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucum için faction spawn yapmaya başladım. Fazla boş alan oldu, sizce neler koymalıyım ?

Not: Buildim iyi sayılmaz, bu haritada yaptığım ilk adam gibi şey diyebilirim.

Haritanın içeriği :
Oyuncular aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz korsan gemisinde doğacak. Önlerinde de küçük bir ada var adanın içinde Ench, Market, VipBilgi, Bilgi, Jail falan var.
Yandaki dağları daha tamamlamadım yapması çok zor geldi

Resimler:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
o kadar çok sphere var ki doğallığı yapaylaştırmış world painter kullan derim bi de sadece blok uyumu

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle eleştirileriniz için teşekkürler, hepsi benim için çok değerli :)
Çok basit ve hatalar çok.
Hatalardan bahsederseniz kendimi geliştirebilirim. Zaten bu işte çok yeni sayılırım.
Bence oldukça tatlı bir görünüme sahip ^^
Teşekkürler
o kadar çok sphere var ki doğallığı yapaylaştırmış world painter kullan derim bi de sadece blok uyumu
Kullanmayı bilmiyorum. En kısa zamanda öğrenirim :D
Güzel bir görünüme sahip ama alanlar boş oralarıda doldur bence :D
Konumda boş alan kaldığını ve nasıl doldurmaö gerektiğinden bahsetmiştim :D Sence nelerle doldurabilirim ?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok sert eleştirmişler :D.İlk çalışmam' başlığı altındaki konularda Hatalardan çok Güzel görebildiğiniz yerler önemlidir :) ellerine sağlık .

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Destekliyorum Senine yorumunu bir yandan iyi şeyleri de söyleyerek psikolojik destek uygulamış oluyuoruz :)
Kötü eleştiride değerlidir iyi eleştiri de. Ama büyük ihtimal Sadece JusticeWhip yorum atsaydı piskolojim bozulacaktı :D Neyse iyiki arada iyi yorumlar var da moralim fazla bozulmadı :D
Bi kere faction spawndaki şu zihniyetten kurtulun.Ench bölümüne enchant table yapıp koyayim.Örs'e örs yapıp koyayim VS VS. Bunlar yanlış artık eskilerde kalmış bir şey.. Orta kısmın etrafını cok yanliş bir biçimde çevirmissin. Rastgele koymussun gibi.
Yollari sadece world edit ile iki koda bakıyor. Boş kalmasın diye //cyl kodu ile fışkiye yapmıssın. Ne desem bilemedim.Gelişecek bi tarafı yok bana göre sıfırdan başlayıp başka tarzlarda yapmanı önerirm.
Warp ench e enchant table, örse örs yapmassam kendimi eksik hissederim. Heyy ayrıca fışkiyeme söz söyletmem onu yaparken neler çektiğimi biliyormusun sen :D Ordaki su yola taştı suyu /drain le kurutmaya çalışırken yanlışlıkla tüm denizin suyunu kuruttum server çöktü :( Önerin için teşekkür ederim ancak daha amatörüm, sense planetmc de buildini en üste çıkarmış birisin. Bu yüzden sanırım dediğin şeylerin büyük çoğuluğuna uymayacağım.