supremohd
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Faction Serverlar Nedir?
Öncelikle belirtmeliyim ki her sunucu iyi değildir özellikle bu tür sunucular kolaylığından kurulması insanı dürter bunu hamachi ile bile sağlarsınız.Bir Türk sunucusu arıyorsanız öncelikle sitedeki sunucu forumuna girip isteğinize göre araştır seçim yapabilirsiniz.Çok kalabalık server; ilgisiz olabilir,bire bir iletişim sağlanmaz kurucuyla vs.,karışıktır ve en önemlisi size asıl mücadele hevesini zevkini veremeyebilir.Az kişili server; sıkıcıdır,zevk alınmaz,bir zaman sonra herkes dost olabilir emek yoktur yani kalitesizdir..Bunu araştırarak ortasını bulmalıyız.
Nasıl Giriş Yapmalı?
Peki bulduk serverı napıcaz?Önce bir seçim yapmalı: Solo mu takılacaksın yoksa arkadaşın bir grup kurup krallığını mı kuracaksın?Söyliyim Faction sunucu klanlarla alakalıdır ama biz kurala uymayabiliriz kendimizi güçlendirip tek kişilik ordu kurabiliriz.Grubumuzla gireceksek güvenilir ve kaliteli kişiler seçmeliyiz.
Tamam seçimimizi filan bitirdik şimdi ise gelişmeye başlamalı.İlk önce giriş yaptıktan sonra kit varsa alalım.Marketini gezelim.Başlayalım hammaddesine,lapisine kazalım kazalım.Güzel bir kazma bulmalı bu arada grupsanız işleri bölüşün biri ev filan yapsın gibi gibi.Kazmamız da gerekenler servet,verimliliktir bunlar önemli,fiyatı iyiyse lapisi ipeksi dokunuş ile kırabilirsiniz.Yavaştan toparlanın ve gidip ormanda bir yer bulmaya gidin.Bulduğunuz yer bulunmıyacak bir yer olmalı,pratik zekanızı kullanın benim oynadığım yerde orman spawnından çıkınca biraz ilerleyince bazı kenarlarda su başlıyordu ve bir adanın en aşağısına kadar gittim evimi hazırladım gayette iyi oldu geçtiğim yerleri de kullanabilir bir yer yapmayı düşünüyorum.Orda tarımınızı,iksirinizi yapın.
Klan & Savaş
Geliştik belki arkadaşlarımızla belki kendimiz.Klan kurmalıyız.Klanımız ilk kurulduğunda asla kimseye göz çarpmamalı kimseyle savaşa girmeyin.Tek kişi oldukça da klan kurmalısınız çünkü gereken yerleri claimlemek lazım olacak.Klanı kurduk şimdi bir yer bulmalı yine pratik zeka kullanalım mesela eskiden kullanılan taktiklerden birisi ise klan evini büyük bir dağın evine kurabilirsiniz.Ya da gelmesi girmesi zor çok güvenlikli bir kale yapabilirsiniz.Size kalmış.Klan eviniz için olan ekipmanları da toplayın bunlar oklar olsun korunmak için ok atıcılardan olsun,bulun bunları.Her şey tamamsa kudurun :yastık:
KONU BİTMİŞTİR! Gerisi size kalmış. Rehber tadında videoların geleceği kanalımda bunun serisi veya videosu olacak: youtube.com/channel/UCEikgsE7xkfN_PjdqFjpNuA BU BİR REKLAM DEĞİLDİR!
Son düzenleme: