Faction Sunucularında Ne Yapmalısınız ?

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce Kendinize Zevkli Bir Sunucu Bulun Eğlenceye İlk Adımınızı Atın.

Sonrasında Oyuna Baslangiç İtemleriyle (Taş Kazma Vb.)Oyuna İlk Adımı Atın

Ben İlk Adımımda Taş Kazma Harici Diğer İtemleri Atiyorum Taş Kazmayı İse Lapise Giderek 3-4 Stack Lapis Kasiyorum.Ve Lapisleri Satiyorum Bu Surada Enchant Levelim 24-25 Arasi Oluyor Lapislerimi Satiyorum Ve Parami Aliyorum.

Sonra Elmas Kazma Aliyorum 24-25 Leveli 30 a Çıkarıyorum Enchantımı Basiyorum Açıkcası Genelde Bana :
Kırılmazlık 3
Servet 3
Verimlilik 4
Çıkıyor.

Yukardaki Özellikleri Kazanınca Başlıyorum Lapise Girmeye Her 30 Level Olduğumda İlk Önce Klasiğimdir Elmas Gövdeliğe 30 Level Basiyorum Ve Protection(Koruma) 4 Çıkana Kadar Basiyorum

Ardından Elmas Pantalona Basiyorum Ayni Protection 4 Enchantı Çıkana Kadar Basiyorum Ve Ardından Ayakkabi Kask Kilic Yay Olarak Gidiyor
Elmas Kılıca Hangi Özellikler Getirile Bilir ? :
-Keskinlik 4 (Eğer Sunucuda Varsa 5) (Olmassa Olmaz)
-Ateş Cehresi 2 (Olmassa Olmaz)
-Savurma 2 (Olmassa Olmaz)
-Ganimet 3 (Olmassa Olur )

Yaya Hangi Özellikler Getirile Bilir ? :
-Güç 4 (Eğer Sunucuda Varsa 5) (Olmassa Olmaz)
-Yumruk 2 (Olmassa Olmaz)
-Alev 2 (Olmassa Olmaz)
-Sonsuzluk 1(Olmassa Olur Ancak Ufak Çapda Masraf Olur)

Söylediğim İtemleri Yapdıkdan Sonra Bir Faction Açabilir Veya Factiona Girebilirsiniz.

Faction Açacaklar İçin
Size Bir Kaç Faction İsmi Veriyim Ben Beğeniyorum :
KızılTürk (Ben Buldum)
MaviAy
AyYıldız

Genelde İsim Konusunda Eski Tarihlerdeki Savaş Orduları,Ülke İsimleri,Komutan Veya Simge İsimleri Kullanılır.

Faction Kaleleri Nereye Yapılmalıdır ? :
Ben Eğer Güçlü Bir Factionsa /warp orman ın Yakınında Yaparım.
Eğer Güçsüzse Biraz Daha Dikkatli Ve Tedbirli Bir Biçimde Uzak Kısımlara Yaparım.

Factionlar İçin Kaleler Yapılır Ancak Ben Büyük Dağların İç Kısımlarına Yapıyorum Hem Güzel Bir Manzara (Hele Ki Deniz Yanında Denize Bakan Cam Olunca)Hemde Korumalı Oluyor.

Bu Dediklerimi Yapdığınızda Sunucuda İlk Gruplara Girebilirsiniz Benim 1-2 Saatimi Alıyor.
Sizede Kolay Gelsin.

Son düzenleme: