Faction Sunucuma Rütbe Sistemi Nasıl Ekleyebilirim ?

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uğraşıp Lapissiz Açanlar Var Oyuncular Nerde ? 3 Kuruşluk Git Kendin Aç Lapissiz Ama Oyuncu Toplayacaksın Artık Diyeceğim Lapissiz Faction Olur Diye . Daha Hiçbir Lapissiz Faction Tutmadı Yeter Gelip Lapis Yok Diyorsunuz İşleve Gelince Yok Adamlar Sizin Sözünüze Açıyor Sonra Gelen Nerde Yok Sözler Faso Fiso
Dediğin gibi server açan birini gördüğümde gelişmesi için bağış yapmışımdır. Haketmeyenler üstte.

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
su faction servera rutbe bulugini ekleyeni anlamıorum nie herkes birbirine benzemeye calısıor çok garip yaw

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
su faction servera rutbe bulugini ekleyeni anlamıorum nie herkes birbirine benzemeye calısıor çok garip yaw

Koyu açanla ben aynı kişiyim. Oyunda uğraştıracak bişeyler olmalı yoksa oyuncu bir süre sonra sıkılabilir. Bir hedef olmalı, diğer oyunculardan üstün olmak isteyecektir. Rank sistemi yerine başka bir fikrin varsa söyleyebilirmisin :)

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum başka kişilerden öneri almak yerine kendin düşün kendine özgü bir şeyler yap emin ol şimdi düşündüm 5-10 tane yapılabilecek bir şey buldum.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum başka kişilerden öneri almak yerine kendin düşün kendine özgü bir şeyler yap emin ol şimdi düşündüm 5-10 tane yapılabilecek bir şey buldum.

Düşünüyorum zaten hergün yeni bir şeyler ekliyorum. şu an sunucu nitradoda 18 günü kaldı o 18 günde sunucuyu derleyip kullanıma hazır hale getirdikten sonra batıhosta geçiyorum