scorpion53
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
merhaba bana faction icin map lazim lapis hammadde spawn vs fiyat araligi 20-30 skype adresim ziyaboz ekleyin konusalim
şimdi +64 gb ram var 20 gb factionda var alıntı mapmi kullanıyımBence ilk sunucunu test et. Eğer cidden tutarsa sunucun, o zaman yaptırırsın.
50 tl ye kadar gider ondan sonrası dğşğndürür baya doğal olarak makineye 400 tl veriyosun mape 100 tl de verilmez bence bazıları hariç tabiO Fiyatlara yapan bulmak zor, yapan vardır da güzel yapmaz.
Her Sunucunun Mimara İhtiyacı Yoktur Belki ?64 GB olup ta mimarın mı yok? (!) Birde alakasız olacak biraz ama, 20 GB nedir ya? 6 bile yeterli bence. Hub yapacaksan dengele derim. Bu arada Olympos 50-60 TL'ye yapar. [64 GB sunucun var da 50-60 TL verecek paran mı yok? (Şaşırtıcı.)]
Kardeşim 1yıldır profosyonel builderlık yapıyorum. Skypeden fiyatı falan konuşalım bi.
Olum ne 6GB'si? Benim CrafterMT2 bile 3GB :C64 GB olup ta mimarın mı yok? (!) Birde alakasız olacak biraz ama, 20 GB nedir ya? 6 bile yeterli bence. Hub yapacaksan dengele derim. Bu arada Olympos 50-60 TL'ye yapar. [64 GB sunucun var da 50-60 TL verecek paran mı yok? (Şaşırtıcı.)]