Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faction: Lapisli olduğu sürece oynamamaya neredeyse yemin edeceğim oyun türü. Lapissizi ise bana göre bir kapı açılamayan, onu açacak anahtar ise Java ile kodlamayı düşündüğüm hayalimdeki plugin.
+kanka elmasın var mı
-var
+*ihanet eder ve öldürür*
- senin*******************
+zaaaa elmaslarını çaldım şimdi elmas set yapayım *yapar ve lapise gider*
+oooh be 2165453475634 stack lapis kazdım şimdi satayım da sövrını en zengini olayım *tüm lapisleri satar*
+ohhh hem sörvırın en zengini oldum hem de deli gibil level atladım p4 set çekeyim kendime *p4 set çeker*
+*chatten yazar* ws atcak olan varmı *6465 ws atar hepsini kazanır*
+*chatten yazar* sew olan varmı p4 setim var
+kanka elmasın var mı
-var
+*ihanet eder ve öldürür*
- senin*******************
+zaaaa elmaslarını çaldım şimdi elmas set yapayım *yapar ve lapise gider*
+oooh be 2165453475634 stack lapis kazdım şimdi satayım da sövrını en zengini olayım *tüm lapisleri satar*
+ohhh hem sörvırın en zengini oldum hem de deli gibil level atladım p4 set çekeyim kendime *p4 set çeker*
+*chatten yazar* ws atcak olan varmı *6465 ws atar hepsini kazanır*
+*chatten yazar* sew olan varmı p4 setim var
gerçekten güldüm eski faction serverlerin zevki kalmadı aslında benim de faction serverim var isterdim ki lapissiz yapayım fakat oyuncular lapissiz faction bilmediği için çıkıyolar
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.