Factionmu RPG mi ?

Sizce Hangisi ?

• RPG

• Faction

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

LoopZone

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bir sunucu açacağım fakat ne olmasına henüz karar veremedim. şu an faction var mapi nerdeyse bitti onu mu açayım yoksa factionu yedekleyip Rpg ye mi dönüştüreyim bilemedim. Sizin fikrinizi almak istediğimden bu konuyu açtım. Sizce RPG mi Factionmu ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
MmoRpg :p

Shido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium Olmasını Ama WhiteList olsun RPG olsun Ejderler falan

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Gazoz olsun diyorsan (Her bakkalda gazoz var, umarım mecazlarım anlaşılıyordur.) "fekşın", efsane olsun diyorsan "ar-pi-ci". Üfürmeyle de efsane olunmaz, yani yapacaksan adam gibi bir şey yapman gerek. B)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
RPG yapmak o kadar kolay değildir. Hele ki iyi ekibin yoksa güzel build yeteneklerin ve sağlam senaristliğinin üstüne katılmış bir çalışma azmin yoksa hiç bulaşma. Adam gibi (örneğin Bukkit Turk RPG) bir şey yapacaksan (hiç sanmıyorum) yap. (ama kötü yapıp oyuncu gelmediğinde hiç üzülme).

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tuttuğum işi bırakmam diyorsan RPG, Paragöz, lanet, cimri, bencil, kötü kalpli, sadece kendini düşünen bir sülüğüm diyorsan genellikle Faction.*Kötü bir mizah anlayışım vardır* :(

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
mmorpg yapabilirsin eklentiler bölümünü ziyaret edip paket konuma bakabilirsin eklenti paketlerini oradan bulursun[DOUBLEPOST=1433868110,1433868078][/DOUBLEPOST]
Tuttuğum işi bırakmam diyorsan RPG, Paragöz, lanet, cimri, bencil, kötü kalpli, sadece kendini düşünen bir sülüğüm diyorsan genellikle Faction.*Kötü bir mizah anlayışım vardır* :(
naptın ya :D

LoopZone

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese yorumları için teşekkürler sayenizde fikir sahibi oldum artık RPG yi daha fazla düşünebilirim.[DOUBLEPOST=1433869945,1433869818][/DOUBLEPOST]
RPG yapmak o kadar kolay değildir. Hele ki iyi ekibin yoksa güzel build yeteneklerin ve sağlam senaristliğinin üstüne katılmış bir çalışma azmin yoksa hiç bulaşma. Adam gibi (örneğin Bukkit Turk RPG) bir şey yapacaksan (hiç sanmıyorum) yap. (ama kötü yapıp oyuncu gelmediğinde hiç üzülme).
Builderlerim gerçekten iyi Pluginerlerimle iyi bu yüzden soruyorum zaten Rpg mi factionmu diye.