Factions demir zırh

yasakcicem

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birisinin demir zırhın savaşlarda taktiği olduğu ve o yüzden giydiklerini söylediğini duydum.Ne kadar doğrudur bilgilendirirseniz sevinirim.

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PVP konusunda,elinde bir demir birde elmas set varsa,elmas seti kullanman daha iyi olur.Pek bi taktiği yok.Ama sunucularda (eğer yüklüyse) demir set giydiğinde 1 derece yavaşlık.Elmas gidiğinde 2 derece yavaşlık verebilir.Daha iyi cevap için azcık daha açık yazarsanız daha iyi yardımcı olurum

yasakcicem

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl yani anlamadım?!
Daha detaylı anlatır mısın?!
PVP konusunda,elinde bir demir birde elmas set varsa,elmas seti kullanman daha iyi olur.Pek bi taktiği yok.Ama sunucularda (eğer yüklüyse) demir set giydiğinde 1 derece yavaşlık.Elmas gidiğinde 2 derece yavaşlık verebilir.Daha iyi cevap için azcık daha açık yazarsanız daha iyi yardımcı olurum
Demir zırhın diğer zırhlara göre bir özelliği mi var ? Yoksa adamlar elmas zırh hasar almasın diye mi demir zırh giyiyorlar ?

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Demir zırhın diğer zırhlara göre bir özelliği mi var ? Yoksa adamlar elmas zırh hasar almasın diye mi demir zırh giyiyorlar ?
@ByArrogant dediği gibi bir şey var mı bilmiyorum. Öyle bir şeyi ilk kez senden duydum ancak, sunucunuz zor bir sunucuysa adamlar elmas zırhları zarar görmesin diye yapıyor olabilirler.