verdigin massive core indirdim ama kodlar biraz farkli yine /f claim land yok1.8 ve üzeri sürümdeki faction pluginini indirdiysen massive core de indirmen gerekir
link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Chat içinseLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.plugini işini fazlasıyla görür bununla özel chatler dahi oluşturabilirsin
/f square var onun yerine1.8 ve üzeri sürümdeki faction pluginini indirdiysen massive core de indirmen gerekir
link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Chat içinseLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.plugini işini fazlasıyla görür bununla özel chatler dahi oluşturabilirsin
claim komutlarini gosderdigin icin saol ama baska kodlarda farkli mesela power e bakmak isdiyorum /f power yaziyorum oda calismiyor baska serverlerde oyle degil /f claim land falan her sey calisiyor.bildigin bi plugin varmi power de calismiyor niyeyseFaction sürümünün 1.8 ve üstü versiyonlarında claim komutları olarak bunlar var:
/f claim one (tek claim atar)
/f claim auto (otomatik claim atar)
/f claim fill (hakkında bilgim yok)
/f claim circle (daire şeklinde claim atar)
/f claim land gibi bir komut bulunmamaktadır
geri dönüş yaparsan sevinirim![]()
Normal Kodlarin Olmasini isdiyorum ben baska serverlerde oldugu gibiclaim komutlarini gosderdigin icin saol ama baska kodlarda farkli mesela power e bakmak isdiyorum /f power yaziyorum oda calismiyor baska serverlerde oyle degil /f claim land falan her sey calisiyor.bildigin bi plugin varmi power de calismiyor niyeyse