Factions Server Spawnı

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Suyun illa yaninda olmasina gerek yok su 4 block mesafeye kadar tasinabiliyor (daha fazlada olblr ole hatirliyorum)
öyle ama karpuzun veya buğdayın büyümesine gerek yok zaten büyümüş halde sadece kırılmasın yeter görünüm olarak güzel durması için :)[DOUBLEPOST=1406071159,1406071010][/DOUBLEPOST]15 dakika oldu hala sapasağlam duruyorlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@McLorens ben su şart dedim. Herhangi bir alan bilgisi vermedim. Buldugun bilgilere ekleme yaparak yanlış bilgi deme. 10dk test etmişsin ne işine yarayacak o? Susuz dikebilir misin şeker kamışını?[DOUBLEPOST=1406071278,1406071236][/DOUBLEPOST]
öyle ama karpuzun veya buğdayın büyümesine gerek yok zaten büyümüş halde sadece kırılmasın yeter görünüm olarak güzel durması için :)[DOUBLEPOST=1406071159,1406071010][/DOUBLEPOST]15 dakika oldu hala sapasağlam duruyorlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
15 oldu ama eninde sonunda çürüyecekler :D

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@McLorens ben su şart dedim. Herhangi bir alan bilgisi vermedim. Buldugun bilgilere ekleme yaparak yanlış bilgi deme. 10dk test etmişsin ne işine yarayacak o? Susuz dikebilir misin şeker kamışını?[DOUBLEPOST=1406071278,1406071236][/DOUBLEPOST]
Curumezler bugday icin su sart degil su hizlandirici etki yapar seker kamisi icin su sart

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
amacım burada bir şeyi büyütmek değil dekor katabilmek :)[DOUBLEPOST=1406071565][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar buğdayların yanında su olmamasına rağmen ekilip kemik tozuyla büyüttüğümüzde kırılır mı ?
Hem burada şeker kamışından söz etmedim :)

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır survival oynamıyorum ama su olmadan buğdaylar tekrar çıkamazlar. İşine yaramaz.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Su olmadan durabilirler ama 0 su ile nasıl yetiştiryorsun? Nether Ward dışında hiçbiri su olmadan yetişmiyor

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Abicim ben yetiştirmiyorum kemik tozuyla büyütüp bırakıyorum neyse ben sahura gidiyorum iyi geceler sizlere :)
Ben orasını anladım. Benim demek istediğim 0 su ile nasıl tarım yapıyorsunuz? @Maruf61
neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım birbirimizi anlayamadık. bende sahura gidiyorum hayırlı geceler. :)

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Maruf61 Test ettim büyüyor ama çok yavaş. Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Kendimi map ve build'lere o kadar kaptırmışım ki survival kanunlarını unutmuşum. Hayırlı geceler :)