Factions/Spawn ZetoxNetwork

Sizce Nasıl?

• İyi olmuş.Yeteneğin var.

Kullanılan: 10 58.8%
  • Kötü olmuş.Kendini geliştir

Kullanılan: 7 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    17

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben Zetoxchild, ZetoxCraft 'ta mimarım.Size yapmış oldugum factions spawnını göstericeğim.Mapı tamamen ben yaptım.Şuanlık sace spawn bölgesini atıcam. Bu proje toplam 3.5 saatimi aldı(Tüm faction en az 1 ayımı alcak o ayrı.).Bunlarda spawndan kareler :D :
Bir kısmının yapım aşaması:

Ve Bitmiş hali(Shader Kulanndım):

Umarım Beğenmişsinizdir...
Bu arada İstek üzerine harita yaparım.Ama bedava değil tabikide.Makul bir ücret karşılığında :D tabii ki de para olmasına gerek yok değişik yollar ile halledebilirz. Skype:Burak.Keser.ZetoxChild mesaj atabilrsiniz ya da öm atın gitsin fark etmez.
Haritayı paylaşmıyorum şimdilik.Paylaşmıcamda :D

Yorumlarınızı Bekliyorum..

Son düzenleme:

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
valla kolay bir şey görünsede ne kadar zor oldugunu biliyorum böyle spawnlar bende yaptım helal olsun

HiperonLine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süper...Ama çatılar çok göze batıyor.Ve o kalenin etrafına market fln. Olsa daha iyi olurdu bu benim düşüncem yinede güzel...

K00L cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiper bu sadece spawn bölgesi dışarısı zaten ayrı güzel marketide zaten npc tarzzı açık pazar yapıcaz...

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype Adresiniz Varsa AlABİLİRMİYİM Acaba ?? ZetoxNetowrkun Gelişmelerinden Haberdar Olmak İstiyorumda :) :) :) Hatta Tüm Ekibinkini Atabilirsiniz

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype vermem :). ama yaptıgım şeyleri bir konuda tutmaya karar verdim konu en az 5 güne güncellicem çok şey yaptım bu daha sadece başlangıç.