Factions sunucumuza önerileriniz ve web site scripti hk.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Factions sunucumuza ne gibi özellikler eklenebilir, ne gibi eksikleri vardır, öneri plugin veya öneri herhangi bir şeyi çekinmeden yazarsanız çok sevinirim. Bu aralar düşünme ve fikir açısından kafam çok dağınık. Önerilerinizi bekliyorum.

Sunucu konusu: https://forum.gamer.com.tr/konu/mineblack-nitrado-net-profesyonel-faction-sunucusu.315310/

yukarıda ki linkten server hakkında bilgi alabilirsiniz arkadaşlar. Eksikler ve eklenmesi gereknler hakkında mesajlarınızı bekliyorum.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu konunun orada da yazabilirdin, önerilerinizi vb. söyleyin diye.Sırf reklam için açmışsın.YAZIK.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuya dikkat ederseniz o kadar uzun ve karışık ki, kimsenin gelip orayı görebileceğini veya cevaplayacagını sanmıyorum.
Reklam yapacak olsaydımda oyuncuya ihtiyacım olurdu, çok şükür çoğu zaman sunucu full çekiyor, hatta kişi sayısını arttırmaeda bile sorun yaşıyoruz diyebilirim. Amacım reklam değil, burada sunucumu geliştirme amacıyla yapılabilecek tavsiyeler vs. Forumda ki siz sunucu tecrübesi olan arkadaşlar (sana söylemiyorum) tarafından fikir veya bilgi beyanı almak için bu konuyu açtım, sizin boş yorumlarınız için değil. Burada amacım reklam değil, bu kategoriye bakarsak konualrın çoğu yüzdesinde sunucu adı vs. verilmiş fakat nedense gelip burada benim konuma reklam deniliyor bunuda anlamış değilim. Reklam yapacak olsaydımda gelip sunucu sahiplerinin veya teknik bilgi hakkında yardım edecek insanların bulundugu kategoride yapmazdım. Lütfen pozitif bir düşünceniz veya cevapbınız yok boş yorum atmayalım, çok sevinirim. İyi forumlar.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuya dikkat ederseniz o kadar uzun ve karışık ki, kimsenin gelip orayı görebileceğini veya cevaplayacagını sanmıyorum.
Reklam yapacak olsaydımda oyuncuya ihtiyacım olurdu, çok şükür çoğu zaman sunucu full çekiyor, hatta kişi sayısını arttırmaeda bile sorun yaşıyoruz diyebilirim. Amacım reklam değil, burada sunucumu geliştirme amacıyla yapılabilecek tavsiyeler vs. Forumda ki siz sunucu tecrübesi olan arkadaşlar (sana söylemiyorum) tarafından fikir veya bilgi beyanı almak için bu konuyu açtım, sizin boş yorumlarınız için değil. Burada amacım reklam değil, bu kategoriye bakarsak konualrın çoğu yüzdesinde sunucu adı vs. verilmiş fakat nedense gelip burada benim konuma reklam deniliyor bunuda anlamış değilim. Reklam yapacak olsaydımda gelip sunucu sahiplerinin veya teknik bilgi hakkında yardım edecek insanların bulundugu kategoride yapmazdım. Lütfen pozitif bir düşünceniz veya cevapbınız yok boş yorum atmayalım, çok sevinirim. İyi forumlar.
Haha, sana söylemiyorum derken ne mesaj verdin acaba..
İşsiz gibi o kadar açıklama yaptığınız için teşekkürler.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haha, sana söylemiyorum derken ne mesaj verdin acaba..
İşsiz gibi o kadar açıklama yaptığınız için teşekkürler.
İşte kardeşim her şeyde negatif düşünüp burada bana kötü davranıyorsun, ortada sanki senin düşmanımmışım gibi dfavranıyorsun. Nedir bu kin anlayamıyorum ki ortada.Beğenmediysen boşver cevap verme mesja atma gerek var mı? İnsan gibi açıklıyorum yinede kinli davranıyorsun. Şimdi konu tamamen kirlendi. Bırak uzatmada fikirleri olan arkadaşlar fikirlerini söylesinler.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
lapis1 lapis2 olaylarını iyi düşünmüşünüzde bence ya onları büyütün ya da reset süresini azaltın derim aynı anda 2 kişiye bile dayanmıyo :D

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Bunu konunun orada da yazabilirdin, önerilerinizi vb. söyleyin diye.Sırf reklam için açmışsın.YAZIK.
WitherLegend reklam yapmak için yazmamış kardeşim belki bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir arkadaşın anlatmak istediği server görüş almak başka bir yerde açsaydı bu konuyu emin ol uyarıyı alırdı :) .

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Bildiğim kadarıyla sunucunuzun linkini ana konunuz dışında paylaşmak yasak.Fikir isterken böyle yaparsanız herkes -ben dahil- bunun reklam amaçlı olduğunu düşünür.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla sunucunuzun linkini ana konunuz dışında paylaşmak yasak.Fikir isterken böyle yaparsanız herkes -ben dahil- bunun reklam amaçlı olduğunu düşünür.
Buraya konu linki verdim sunucu ipsi değil yani konuya bakıp ne olup olmadıgına baksınlar diye koydum, şimdi gelip tek tek özel mesajla uğraşmaya gerek yok .

Son düzenleme:

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Buraya konu linki verdim sunuc uip si değil yani konuya bakıp ne olup olmadıgına baksınlar diye koydum, şimdi fgelip yek tek özel mesajla uğraşmaya gerek yok .
Biraz daha yavaş yazabilirdin bana bu mesajı.En azından okumak için 2-3 kere başa dönmem gerekmezdi...