Factions vs Skyblock

Factions vs Skyblock ?

• Factions

Kullanılan: 1 10.0%
  • Skyblock

Kullanılan: 6 60.0%
  • <none>

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
MERHABA FORUM SEVERLER!
Biliyorsunuzki artık yaz geliyor sunucu mevsimide gelmiş gibi bir şey oluyor yaz gelince
fakat kafamda bir soru var factions mu ? skyblock mu ? Biliyorsunuzki bu iki sunucu
birbirleri ile sürekli bir kapışma içerisinde coğu kişi skyblocku tercih ederken coğu kişide factionsu tercih ediyor
bu durumda benimde kafam karışıyor bir yanım factions derken diğer yanımda skyblock diyor
Tam karar veriyorum tamam factions acıyorum diyorum fakat diğer sunuculardaki skyblock
zevkini oyuncuların oynayışını görünce özenip kalıyorum skyblocka.. Bende bu durumda size danışmak istedim
Size göre hangisi Factions mu ? Skyblock mu ? Üstdeki oylamaya oy verirseniz cok sevinirim

Sevgiler saygılar.. :şapka:

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Hiçbiri desem yeridir.Eger gerçekten tutulmak istiyorsanız daha özgün türlere yönelmeli ve gerçekten işin hakkını verecekseniz böyle bir işe kalkışmalısınız. Aksi takdirde sonuç mağlum.

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Hiçbiri desem yeridir.Eger gerçekten tutulmak istiyorsanız daha özgün türlere yönelmeli ve gerçekten işin hakkını verecekseniz böyle bir işe kalkışmalısınız. Aksi takdirde sonuç mağlum.
Tabii haklısınız fakat farklılık çok değişik bir kavramdır kimilerine göre factionsa yeni şeyler eklemek farklılık olur kimelerine göre isede yeni oyunlar bulmak farklılık olur fakat bildiğiniz üzere yeni oyunlar genellikle oyuncu kitlesini garantilemiş sunucularda tutulduğu için yeni açılan sunucularda bu pek mümkün olmuyor.. Fakat sizde bir oy kullanırsanız sevinirim.