FakeLobi Gibi bişi [Kola]

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar millet bugün yapım aşamasında olan bir yapıyı paylaşayım dedim eksilerimi veya yanlışlarımı belirtirseniz sevinirim :)

NOT: Uzun zamandır build yapmıyordum şimdi geri döndüm :)
<===============>
@bydemir06
@Majoras
@Legoas

Son düzenleme:

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aslında aklındaki fikir iyi gibi. ben yerleri ve yukardaki dekorasyonu biraz beğendim
açıkcakı fazla detay atmışşın hani ben bazen zaten sunucularda hub sunucularda lobileri çok detaylı şeyler olur ya onun gibi olmuş biraz ama pek iyi yapamamışsın gibi devam et bence geliştirirsin kendini ı love u

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Kule gibi yapılara çok fazla detay girinti çıkıntı ekleme gövdesini sütün şeklinde yap kulenin başlangıç yada üst kısmını detaylandır sadece. Duvar tasarımlarında hep taş tuğla kullanma farklı uyumlu blokları dene, büyük yapıya küçük detaylar değil büyük detaylar ekle büyük olduğu için küçük detaylar çok karışık görünüyor.

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype adresini özelden veya buradan atabilirmisin aceba ?
live:efeyilan
Kule gibi yapılara çok fazla detay girinti çıkıntı ekleme gövdesini sütün şeklinde yap kulenin başlangıç yada üst kısmını detaylandır sadece. Duvar tasarımlarında hep taş tuğla kullanma farklı uyumlu blokları dene, büyük yapıya küçük detaylar değil büyük detaylar ekle büyük olduğu için küçük detaylar çok karışık görünüyor.
Eleştiriniz için teşşekür ederim.

aslında aklındaki fikir iyi gibi. ben yerleri ve yukardaki dekorasyonu biraz beğendim
açıkcakı fazla detay atmışşın hani ben bazen zaten sunucularda hub sunucularda lobileri çok detaylı şeyler olur ya onun gibi olmuş biraz ama pek iyi yapamamışsın gibi devam et bence geliştirirsin kendini ı love u
Ay lav yu tu Sağol bütün düşünceleriniz benim için önemli.