TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ve bugün çok çok utanarak siden bir şey istiyorum. Cidden sıkıldık. Kanalımız 72 video 69 abone. Millete bakıyorum 20 video 100 abone, 50 video 1000 abone falan biz 72 video 69 abone. Burada biraz desteğe ihtiyacımız var.
Kanalımızın linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kanalımızda ağırlıklı olarak Minecraft videoları, bazen happywhells tarzı oyunlar, bir de bir arkadaş Stranded Deep videosu çekiyor. Bu durumda eğer eğlenecekseniz abone olmanızı rica ediyorum.

Lütfen reklam yapıyorsun, primci vs. tarzında sözler kullanmayın. Zaten bu konuyu utanarak açıyorum, beni daha da üzmeyin. Beni tanıyanlar bilir gerçekten zorlanıyor olmasam bu tür bir konu açmam.
Şimdiden teşekkürler.

Edit: Yani 5 günde ancak 2 abpne geldi ve onlar da bu forumdan mı bilemiyorum. Konuya girip fakat abone olmayan kişiler neden abone olmadıklarını yazabilir mi? Böylece belki eksikliklerimizi gidermiş oluruz. Düşünün. Video süresinin 3x süresinde render alıyorum. Attığım Survival videosu 20dk ydı ve 1 saatte renderladım. Üstelik ses kayması yüzünden 2 kere daha render ladım fakat render'dan sonra ses hep kayıyor nedense. Yani 1 video için bu kadar uraşıyoruz fakat karşılığını alamayına gerçekten üzülüyoruz. Ama sizin abone ol butonuna basmanız bu kadar uğraştırıcı olmasa gerek.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de fakirim bez mendilimi yeni toplayıp geldim cami önünden . destek olalım birbirimize hadi. karşılıklı beğeni candır . karşılıklı beğeni fakir fukaranın tek ümididir. söz veriyorum buralara köprü ve barajlar yapacam seçilirsem.. ne saçmalıyorum yaa neyse hadi beğenileşelim karşılıklı. bu ne yaa sevişelim gibi oldu. neyse işte ya amaan hadi ben beğendim seni. youtube kanalından görürsün. seninkinide beklerim.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de fakirim bez mendilimi yeni toplayıp geldim cami önünden . destek olalım birbirimize hadi. karşılıklı beğeni candır . karşılıklı beğeni fakir fukaranın tek ümididir. söz veriyorum buralara köprü ve barajlar yapacam seçilirsem.. ne saçmalıyorum yaa neyse hadi beğenileşelim karşılıklı. bu ne yaa sevişelim gibi oldu. neyse işte ya amaan hadi ben beğendim seni. youtube kanalından görürsün. seninkinide beklerim.
Gördüm :) Sağol ben de aboneyim sana.

korkusuz852

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen varya adamsın başarılar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi