Fakirim.

Durum?

• Fakirim.

• Zenginim zaaaaaaaaaaaaaaa XDXDDXDXD

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortalama dakikada 8 kişi açlıktan hayatını kaybediyor, kendilerini sokacak evleri dahi olmadan yaşamaya çalışıyorlar. Sizin burda fakirim diye konuşmanız saçmalıktan ötürü bir şey değil

Sent from my iPhone using Tapatalk
Biz o fakirlikten değil sanal fakirlikten bahsediyoruz :/

Shido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fakirlik Sadece Bahane şu an Evimde Kullandığım Kulaklık Fare Klavye Toplam Değerleri 1200 Tl Ve Hiçbirini Ailemin ( Babamın Parasıyla ) Almadım Pc Başında Bu Kadar Oturuyosanız Para Kazanmanın Yollarınıda Bulursunuz , Pc de Sadece Oyun Oynuyorsanız Moronsunuz Demektir

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fakirlik Sadece Bahane şu an Evimde Kullandığım Kulaklık Fare Klavye Toplam Değerleri 1200 Tl Ve Hiçbirini Ailemin ( Babamın Parasıyla ) Almadım Pc Başında Bu Kadar Oturuyosanız Para Kazanmanın Yollarınıda Bulursunuz , Pc de Sadece Oyun Oynuyorsanız Moronsunuz Demektir
Kisaltiimis linkler var pek işe yaramiyor reklam siteleri var tiklanmiyor veya bir sorun var sitede geriyede bildiyim blog acmak kaliyorki bu işe yarar bi seçenek ama blog içerigini yazmayi birak konuya giri$ yapamayacak insanlar var (kendim)

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben en fakirinizim bilgisayarımın ekran kartı intel hd graphics ve steamımda oyun yok paralı cs:go bile alamıyorum