Falineks & OHV | Wallpaper Çalışması - Cazza144

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar
yepyeni bir hızlı yapım videosu ile daha sizlerle birlikteyiz.
Falineks ilerde açılacak bir sunucu benden bir wallpaper yapmamı istediler ben de zevkle ! dedim ve bu video ortaya çıktı.
Umarım beğenirsiniz.
Yepyeni videolarla görüşmek üzere !
-Cazza144

Videoyu izlemeye üşenenler için not : Wallpaper video kapağındaki gibi olmuyor:3

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çoggh güğzel. Böyle yapmayı nasıl öğrendin veya ben yeni başladım da önerilerin nelerdir?

Falineks

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her zamanki gibi müthiş, güzel ve sade. Tebrikler ve teşekkürler Batu :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çoggh güğzel. Böyle yapmayı nasıl öğrendin veya ben yeni başladım da önerilerin nelerdir?
Hobi olarak başladım aslında internetten araştıra araştıra izleye izleye " ee onlar yapıyor biz neden yapamayalım ki ? " dedim ve öyle başladım ve hala her şeyi tam olarak öğrenemedim maalesef.Her gün 1-2 saatimi photoshopta yeni şeyler öğrenmeye çalışarak geçiriyorum.İnternetten dersler izleyerek başlamalısın başta biraz sıkılacaksın kabul ama ilerde kendine ait şeyler yapmaya başlayınca ve insanlar bunu takdir edince yaşadığın duygu müthiş cidden :)
Ayrıca herkes gibi senin de elinde belli başli efekt paketleri olmalı . İnternete GFX pack yazarak ulaşabilirsin.
Her zamanki gibi müthiş, güzel ve sade. Tebrikler ve teşekkürler Batu :)
Ne demek :D

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hobi olarak başladım aslında internetten araştıra araştıra izleye izleye " ee onlar yapıyor biz neden yapamayalım ki ? " dedim ve öyle başladım ve hala her şeyi tam olarak öğrenemedim maalesef.Her gün 1-2 saatimi photoshopta yeni şeyler öğrenmeye çalışarak geçiriyorum.İnternetten dersler izleyerek başlamalısın başta biraz sıkılacaksın kabul ama ilerde kendine ait şeyler yapmaya başlayınca ve insanlar bunu takdir edince yaşadığın duygu müthiş cidden :)
Tavsiyelerini dikkate alacağım. En kısa zamanda bende bir şeyler sunarım inşAllah.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
+9 Türk video çekim sebebi itemi
Direk çakma olmaya çalışmaktan daha iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum :)
Bu düşünce aklıma bu yorumundan geldi :
Tam olarak ExplodingTNT, bu tür şeylere başlama sebebim olarak gösterilebilir aslında. O kadar sessiz film tarzında machinimalar yapan yabancılar var da neden doğru düzgün bir Türk yok diye düşündüm. Bilgisayar iyi olsa daha kaliteli çekimler yaparım aslında ama daha sonraki bir zamanda olacak gibi artık.

Çakma olmak yerine kendimizden bir şeyler ekleyerek yeni bir özlük oluşturmak varken .. neyse devam !

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Direk çakma olmaya çalışmaktan daha iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum :)

Mizahi bir şekilde takıldım sadece. Yoksa ben de aynı şekilde düşünüp birtakım şeyler yapıyorum. (Veya şimdiki süreçte "yapmaya çalışıyorum" da denebilir.) Neden böyle alanlarda Türkler de söz sahibi olmasın ki?

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mizahi bir şekilde takıldım sadece. Yoksa ben de aynı şekilde düşünüp birtakım şeyler yapıyorum. (Veya şimdiki süreçte "yapmaya çalışıyorum" da denebilir.) Neden böyle alanlarda Türkler de söz sahibi olmasın ki?
Katılıyorum ordaki mizahi göremedim :D
metin2 oynadığım günler aklıma geldi :(

AklıOyunsör

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten yaptığın şeyler muhteşem.Bende bir ara yeltendim ama sıkıcı geldı,bıraktım.Ama şimdi senin sayende yine aklıma geldi.Yani yine başlayacağım internet üzerinden öğrenmeye.Teşekkürler.Senin gibi insanlar sayesinde,diğer insanlar teşvik oluyor böyle keyifli işlere.Ve gayet haklısın neden bizde yapmayalım ki? :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten yaptığın şeyler muhteşem.Bende bir ara yeltendim ama sıkıcı geldı,bıraktım.Ama şimdi senin sayende yine aklıma geldi.Yani yine başlayacağım internet üzerinden öğrenmeye.Teşekkürler.Senin gibi insanlar sayesinde,diğer insanlar teşvik oluyor böyle keyifli işlere.Ve gayet haklısın neden bizde yapmayalım ki? :)

Çok teşekkür ederim daha muhteşeme yaklaşamadım bile ama o yolda ilerliyorum inşallah gelecekte daha güzel şeyler gösterebilirim sizlere :) . Kanal geliştikçe ben de gelişiyorum diyebilirim :D Sana önerim dersler izlemen büyük bir gfx pack toplaman.Ondan sonra zaten yaratıcı bir zekan varsa biraz da ps bilgin varsa güzel şeyler çıkıyor ortaya :)

AklıOyunsör

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkür ederim daha muhteşeme yaklaşamadım bile ama o yolda ilerliyorum inşallah gelecekte daha güzel şeyler gösterebilirim sizlere :) . Kanal geliştikçe ben de gelişiyorum diyebilirim :D Sana önerim dersler izlemen büyük bir gfx pack toplaman.Ondan sonra zaten yaratıcı bir zekan varsa biraz da ps bilgin varsa güzel şeyler çıkıyor ortaya :)
Gayet haklısın bilgisayar hakkında çoğu konuda bilgim var.Bilgim olmayan tek konu böyle photoshop,düzenlemeler vb. şeylerdi.Ayrıca benımde sana tavsıyem yaptığın tasarımlar profosyonelce, abartmıyorum.Çünkü herkes yapamıyor bunları.Üşengeç değilsen :D,kendini tanıtmanı tavsiye ederim.Hem bu sayede para kazanabilen insanlar var.Çünkü yaptığın tasarımların maliyeti 10 TL'den başlar.Bilgin arttıkça bu maliyette artar.Çunku senın gıbı bır arkadasım var ordan bılıyorum.O bir tanesinden 40 TL kazanıyor.Ayda 3-4 tane satabiliyor.şu an bir mağazada çalışıyor ama bu tasarımlardan gelen para ona takviye oluyor.Sana tavsiyem bunlar.Umarım bende senin seviyene ulasabilrim :D