DarkSad

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
28
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
34
Puanları
190
fall guys çapraz platform.jpg


Fall Guys Çapraz Platform
Merhaba değerli forum okurları, bu konumuzda kısa süre içerisinde yüksek oyuncu kitlesine ulaşan Fall Guys'un çapraz platform söylentileri ve "Fall Guys'da çapraz platform var mı?" gibi sorular hakkında konuşacağız. Hadi başlayalım!

Çıkış tarihinden sonra çok ünlenen ve kemik bir kitleye ulaşan Fall Guys'ın oyuncularının aklına bir soru takılmış durumda, Çapraz platform var mı? Merak edilen şeyi öğrenmeden önce çapraz platform hakkında bir şeyler öğrenmeye ne dersiniz? Çapraz platform, bir bilgisayar oyuncusunun başka bir platformdaki oyuncular ile oynayabilmesini sağlamaktadır. Yani, bir bilgisayar oyuncusunun PlayStation 4 oyuncusu ile birlikte oynamasını sağlayan ve birçok oyunda aktif olarak kullanılan bir sistemdir. Böyle bir şeyin olmasını isteyen oyuncuların aklına ise tek bir soru takıldı, acaba oyunda çapraz platform özelliği var mı?


fall guys cross platform.jpg


Fall Guys'da Çapraz Platform Var Mı?
Maalesef bu sorunun cevabını hayır olarak vermek zorundayım. Oyun içerisinde aktif olarak bir çapraz platform özelliği bulunmamaktadır. Çapraz platform isteyen oyuncular bu soru ile yıkılmış olabilir fakat üzülmeyin, tahminler üzerinden ilerleyecek olursak yakın zaman içerisinde bu özelliğin gelmesi bekleniyor. Bunun en büyük kanıtı ise Mediatonic, yani yapımcı şirketin çalışanlarının çapraz platform özelliğini getirme istekleridir. Bu özelliğin aktif olarak çalışması için oyunun birkaç platformda olması gerekmektedir. Şu anda ise sadece bilgisayar ve PlayStation 4 üzerinde oynanabiliyor. Yani, bu oyunun Xbox ve Nintendo Switch platformlarına çıktığında çapraz platform özelliğinin getirilebileceğini işaret ediyor. Tabii ki net bir kanıt olmasa bile içinizi ferah tutun, yakın zamanda çalışmalarına başlanacaktır.

Zaten çalışanlar dahil birçok kişi çapraz platformun bu oyun ile çok fazla uyum olduğunu biliyor. Böyle bir özelliğin gelmesinin çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Belki bunun yanı sıra ekranı bölerek oynama yani 1 ekranda 2 oyuncunun oynamasını sağlayacak bir şey getirebilirler. Gerçekten zevkli olur. Şu anda arkadaşlarımızla oynamanın tek yolu çevrim içi bağlanmakken çevrim dışı bir şekilde, arkadaşlarımızla oynamak gerçekte güzel olabilir.

Bu konumuzda Fall Guys ve çapraz platform hakkında konuştuk. Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim, görüşmek üzere!
 


Son düzenleme:

Üst