Fallen Network 37.123.98.99 - Orta Çağ Temalı Faction Server - 1.8.x - PVPHammadde

emre89678

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Fallen Network Sunucu Özellikleri
2 GB Ram
60 Kişilik
IP : 37.123.98.99
--------------------------------------------------
Sunucumuza diğer faction sunuculardan farklı olarak Orta Çağ Temalı Yaptık.
Sunucunun %90 ' ı Orta Çağ Temalı. Spawn Olsun , Warplar Olsun Ve Sunucumuzun bir değişik yanı daha
Sunucumuzda EasterEgg ' ler Bulunmakta ve bu şeyler size ödül kazandırıyor. Ama bulması Kolay değil
--------------------------------------------------
EasterEgg Nedir ?
EasterEgg sunucuda gizlenmiş odalara, butonlara, tabelalara ve Warplara denir
Çoğu Kişi ''Warplara'' İle Ne Demek istediğimi anlayamadı. Sunucuda liste dışında warplar bulunmakta Örneğin;
''/Warp Örnek'' gibi Bu Odalarda Hazineler Bulabilirsiniz.
Pekiya Oadalar, Tabelalar Ve Butonlar Bunlar genelde iç içe olurlar. Mesela Odanın İçinde Tabela veya Buton
EasterEgg Ne İşe yarar ?
EasterEgg ' size Ödüller Kazandırır Ve Chat ' da isminizin ''Şu Oyuncu EasterEgg 1 ' i buldu'' Gibisinden Yazmasını Sağlar
Ödüller Neye Göre ?
Her EasterEgg ' in bulunma zorluğu vardr Zorluklar Şu Şekilde : Kolay ,Orta, Zor , İmkansız , Özel
----------------------------------------------

Son düzenleme:

KingDragon0001

Marangoz
En iyi cevaplar
0
amaç ne 60 kişilik suncu 2gb ram 2gb anca 30 kişiye dayanır hatta ona bille dayanmaz

emre89678

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
amaç ne 60 kişilik suncu 2gb ram 2gb anca 30 kişiye dayanır hatta ona bille dayanmaz
Kararına Saygı duyuorum fakat. Server 255 Kişilik normalde, 60 ' a İndirdik. Pek Bir sıkıntı çıkacağını Zannetmiyorum, 60 Kişiye Ulaşırsak GB ' Yİ arttırırız :)

Cevabına saygı duyuorum fakat. Server 255 Kişilik normalde, 60 ' a İndirdik. Pek Bir sıkıntı çıkacağını Zannetmiyorum, 60 Kişiye Ulaşırsak GB ' Yİ arttırırız :)

KingDragon0001

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kararına Saygı duyuorum fakat. Server 255 Kişilik normalde, 60 ' a İndirdik. Pek Bir sıkıntı çıkacağını Zannetmiyorum, 60 Kişiye Ulaşırsak GB ' Yİ arttırırız :)
cevap verdiniz için teşekür eddiyorum ama 255 kişiliken onlinenız kaçtıki bence sıkıntı çıkarır ama pl paketiniz full optimizyonsa çıkarmıya billir

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımına az daha renk katsaydınız keşke.