FallenPvP-Tüm Alımlar

UserFallen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam Ben AhmetCan Yaşım 13 Evet Serverpro Çünkü Aternos Uzun Sürüyor Ploudosta Kapalı Paralı Server Almayı Düşümüyorum PvP Serveri Açmayı Planlıyorum Biliyorum Çok Fazla PvP Serveri Açıyolar Tutmaz Diyorsunuz Ama Onlar Şurdan Kaybediyor "Build" Serverinizde En Önemli Şey Build Gelin Servera Tüm Alımlar Var....
Alımlar1.png

Builder x2
Rehber x3
Mod x1
Yardımcı.Kurucu x1

Ad:
Küfür Edermisin?: (edersen gelme bile :D)
Saygı:

Bilgi:
PvP.png

Serverpro'dan Çıkıcak Server Ploudos Olcak..

BornToKillTR

Fikirlere Kurşun İşlemez
En iyi cevaplar
0
Ad: yusuf
Küfür Edermisin?: (edersen gelme bile :D) nadir çok kızdığımda ama yetkiliyken asla
Saygı:10/9
Bilgi:3 yıl rehberlik

meteking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: MeteHan
Küfür Edermisin?: (edersen gelme bile :D) Ben küfür etmem asla kullanmam kullananı kınarım.
Saygı: 10/10 tamamen saygı en önemli husustur eğer server açacaksan karşıdaki müşteriye iyi hizmet vereceksin
Bilgi: 100/90 Kuruculuk'ta iyiyim ama sanada yardım ederim beraber allahın izniyle yönetiriz
Ek Olarak
Olgunluk: Yaşım 12 ama akıl yaşım 20 olgunum saygılıyım
Hak Eden Kazansın....

Gkdnzdgc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ad:Gökdeniz
küfür edermisin?:Hayır etmem
saygı:10/10
bilgi:4 senelik builder

kamuthraa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Ataberk
Küfür Edermisin?: etmem 0
Saygı:10/10
Bilgi:Amatör bir serverda adminlik yapmıştım. kod bilgim az ama çabucak öğrenirim.Rehber,mod,builder her türlü yetki alabilirim.

Memojet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad: Mehmet
Küfür edermisin?: Asla etmem, terbiyesizliktir.
Saygı: 10/10
Bilgi: 16 serverde moderatörlük yaptım. (hepsi paralı serverler9 4 serverde adminlik yaptım., alırsanız mutlu olurum
istediğim yetki: moderatör

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Berke
Küfür Edermisin?: Çok fazla etmiyorum ama mesela birisi beni suçsuz yere suçlarsa sinirlenirim.
Saygı:Hiç kimseye argo kelime kullanmam büyüklerimle saygılı küçüklerimlede aynı.
Bilgi:oldukça var skript-plugin-mod-rehber ci bile olabilirim ama Ben Yardımcı.Kurucu x1 olmak istiyorum isterseniz başka biriside olabilirim.