FallenPVP Yetkili Alımları (Yılbaşında) [Bitti]

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@DangermuratBircandan Seni yemişler zaten yiyecekleri kadar. Baksana geriye hiç akıl kalmamış. Hadi şimdi ikile üçe atarsın. Sunucuda oynamadığın çok belli burada amacın sadece post kasmak. Bize uygun kriterleri sunanları bir yere not alıyoruz. Bu kişiler ile 31.12.2015 günü skypede konuşulacak ve denemeye alınacaklar.

Son düzenleme:

BarisMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Barış Uçak
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: 2 yıl
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu: evet
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Valla abi ne istersen yaparım skript kodlarım plugin editlerim
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: Her sorularına cevap veririm onlarla vs felan atarım, şans kutusu eventi felan yaparım
Skype var mı:bar_isdannyman
Yaşın:15
Mikrofon kullanıyormusun: evet
Günde kaç saat aktifsin: 2 saat hafta içi 3-4 saat hafta sonu

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Barış Uçak
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: 2 yıl
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu: evet
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Valla abi ne istersen yaparım skript kodlarım plugin editlerim
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: Her sorularına cevap veririm onlarla vs felan atarım, şans kutusu eventi felan yaparım
Skype var mı:bar_isdannyman
Yaşın:15
Mikrofon kullanıyormusun: evet
Günde kaç saat aktifsin: 2 saat hafta içi 3-4 saat hafta sonu
Zaten adminsiniz. Neyin kafası bu? 5 dakika skype gelirmisin? @BarisMC

mudbill

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsim-Soy isim: Kerem Yıldırım
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: Oyunun alpha döneminden beridir oynuyorum.
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu: 2-3 tane sunucuda yetkili olmuşluğum var.
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Öncelikle okuldan erken çıkmam ve geç gitmem sebebiyle serverde neredeyse 7/24 aktif olacağım. Serverdeki kuralları ihlal eden kullanıcıları uzaklaştıracağım. Adminin izni olursa ''diamond'' eventi gibi oyunlar yapacağım.
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: İnsanlara ego yapmaya gerek yok. Herkesin sorunlarıyla bire bir ilgileneceğime söz veriyorum.
Skype var mı: Krmyldrm52
Yaşın: 15
Mikrofon kullanıyormusun: Mikrofonum bozuk olduğu için Skype'yi mobil cihazımdan kullanıyorum. Mikrofon görevi görüyor.
Günde kaç saat aktifsin: Okul zamanları sabah 7 ve 8 arası aktif oluyorum. Akşamları ise 5 ve 11 arası aktif oluyorum. Hafta sonları ise neredeyse bütün gün aktif oluyorum.

DİĞER ARKADAŞLARA BAŞARILAR UMARIM HAK EDEN VE SERVERİN GELECEĞİNİ AYDINLATACAK BİRİSİ SEÇİLİR. SAYGILARIMLA..

HHaZZreTTi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:MerT Şimşek
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:2010 dan Beri Yani 5 Yıldır Oynuyorum
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:Evet Rehber Oldum
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:Küfürsüz Bir Chat Daha Önce Çok Rehber Oldugum İçin Aktif Ve İlgili Olacagım H.a.cksiz Makrosuz raporları hep kontrol edecegim <3
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:Saygılı Küfürsüz ve İlgili OLurum ayrıca tüm mesajları okruum
Skype var mı:Var [MerTsTreM]
Yaşın:13 bu yıl 14 olcak
Mikrofon kullanıyormusun:Laptopun Mikrofonu İşte yani mikrafon iyi
Günde kaç saat aktifsin:Haftasonu Tüm Gün Aktif Olabilirim Hafta içi saat 16:00 da geliyom direk mc ye girerim 3-5 saat dururjm

Son düzenleme:

Elxraich

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim: Aydın Çetin
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: 3 senedir 1.4.7 sürümünden beri.
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu: KonyaCraft çekirdek sunucusunun BabaPvP sunucusunda +50 +60 kişiye karşı tek kişi rehberlik yaptım daha sonra görevimi iyi yaptığım için 1 hafta içinde adminliğe yükseldim ve 1 yaz orada görev yaptım.
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Her soruna çözüm bulup , bugları sizlere bildirip , oyuncular ile ilgilenirim.
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: Şöyle örnek veriyim ; Oyuncu : senin ananı ***eyim Rehber ; Saygısızca konuşmayınız. Bu tür şeylere katlanıcak kapasitedeyim.
Skype var mı: aydincetin285
Yaşın: 15
Mikrofon kullanıyormusun: Evet.
Günde kaç saat aktifsin: Hafta içi +4 -8 Hafta sonu 7/24

Son düzenleme:

ReusQuality

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim : Muhammed Demir
Kaç Yıldır Mc Oynyuorsun : 5 Yıl
Daha Önce Pvp Sunucuda Yetkili Oldun Mu: Evet Yaklaşık 50 den Fazla.

Yetkili Olursan Yapacağın Şeyler Neler : İnsanlara Terbiyeyi Öğretmeye Çalışırdım Her Türlü Plugin Editi İçin Yardım Ederdim.Oyunculardan istek alırdım yardımda bulunurdum.
Oyuncularla Nasıl İlgilenirsin : 10 veya 5 dakikada bir sorusu sorunu sıkıntısı olan var mı? diye sorarım istek plugin istek bir şey varmı diye sorarım şikayetiniz var mı diye sorarım.
skype var mı : spycat [ ulaşamıyabilirsiniz.Ama deneyin ]
Yaşın : 19
Mikrofon Kullanıyormusun : Hayır
Günde Kaç Saat Aktifsin : Hafta içi 5 6 saat Hafta Sonu 8 10 saat.
Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

GamekingTR59 İstek Üzerine Skypeni Eklerim Eğer Ulaşamaz İsen.

Sourect

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim: Melih Mutlu
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: 2 - 3
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu: Pvp Degilde Factionda Oldum Kendi Pvp Serverimi Kurmayi Düsünüyorum.
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler: Çoğunlukla Aktif Olacagimdan Oyuncularla Muhabbetim Çok Olucak Bu Yüzden Oyuncularin Düsüncelerini Değinerek Birşeyler Yapmayi Planlıyorum.
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin: Sorunlarına Çözüm Dertlerine Derman Olabilecek Biriyim. Sohbet Etmeyi Sevdigimden Oyunculari Sikilmadan Bir Oyun Keyfi Yaşatacağimi Düşünüyorum. Küfür Edermisin Diye Sorucaksaniz Küfürü Sevmeyen Biriyim Fakat Abartı Derecede Küfür Ederlerse Karşılıgını Veririm Tabikide..
Skype var mı: Melihpaff
Yaşın: 16
Mikrofon kullanıyormusun: Evet
Günde kaç saat aktifsin: 7-8

ErenFGYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Eren Şimşek oyun ismim ErenFGYT PREMİUM ABİ
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:8 Yıldı Vallha
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:Evet
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:Adamların vuş hızına ve gücçlerine bakrak hack lerini anlarım abi baska biseye adamlarla kapısırım
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:oyuncularla rehber gibi ilgilenirim
Skype var mı:evt abi ismim erenfg.erenpro53
Yaşın:13
Mikrofon kullanıyormusun:evt abi
Günde kaç saat aktifsin:sabahtan aksama kadar

Son düzenleme:

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad: Emir Açıkgöz
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun: Nerdeyse 4 Yıl
Daha Önce Bir PvP Sunucusunda Yetkili Oldun Mu? : Evet, önce Rehber ardından UstaRehber son olarak MOD olarak 2 ay görev yaptım.
Yetkili Olursan Yapacağın Şeyler: Server'da SAYGI,SEVGİ,HUZUR dolu bir ortam Oluşturulacak.Kesinlikle Huzur Bozan Taciz,Tehdit vb. vakalar yaratanlar uzaklaştırılacak.HİLE ve MAKRO olanlar en iyi şekilde cezalandırılacak. Server'da En üst Düzeyde ADALET Sağlanacak. Kuş Bile Uçurtmayacağım..
Oyuncularla Nasıl İlgilenirsin: Ben Oyuncularıma çok değer veririm. Onları Mutlu Edebilmek için Elimden Geleni Yaparım.
Skype Var mı: facebook:emirastes
Yaşın:14
Mikrofon Kullanıyormusun: Evet, bozuk oldugu için sesi ince veriyor yetkili olursam yenisini alacağım.
Günde Kaç Saat Aktifsin: Değişiyor. Hafta İçi En Az 2 Saat (Yetkili Olursam Vaktim FallenMC de geçer.) Haftasonu En Az 6 Saat Aktifm.

İyi Günler.

Son düzenleme:

ProCocuk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:orhun gökçe
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:5
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:evet
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:her şey tyaparım
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:çok iyi
Skype var mı:var ohungokce
Yaşın:14
Mikrofon kullanıyormusun:biraz bozuk ama ssesim çıkıo

EnesNoHaxJust

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Enes Yüzüak(NoHaxJustGusul)
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:6
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:Evet(Kendi serverim ve bircok iyi sw)
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:oyunlarla ilgilenmek,buglar vs. düzeltmek
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:oyuncularla aram süperdir.
Skype var mı:ENES YÜZÜAK
Yaşın:16
Mikrofon kullanıyormusun:Evet
Günde kaç saat aktifsin:Hafta ici 5-6 Hafta sonu full e yakin

Göktuğ1907

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsim-Soyisim:Göktuğ Erdoğan
Kaç Yıldır MC Oynuyorsun:2
Daha önce bir pvp sunucuda yetkili oldun mu:Evet
Yetkili olursan yapacağın şeyler neler:Servera çok iyi bir koruma yaparım.Süper build yaparım.Serverı mükemmelleştiririm
Oyuncularla nasıl ilgilenirsin:Mükemmel. Rehber olduğum için bilirim ben.çok adilim
Skype var mı:Evet.Göktuğ Erdoğan
Yaşın:12
Mikrofon kullanıyormusun:Evet
Günde kaç saat aktifsin: