FarCry3 Saçma Bugdan Görev Yapılmıyor

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FarCry 3 ü oynayanlar şu Daisy'i Dr. Edebilmemne'nin evinde bulduktan sonra mantar aramak için gittiğimiz mağarayı biliyordur hani suyun altındaydı işte o mağarada kafayı buluyorduk yolumuzu kapatan kayalar uçuyordu bi yerde

Bakın tırmanırken kafayı buluyoruz;

Ve kendimizi tırmandığımız duvarda yürüyor gibi görüyoruz sonra da önümüzdeki kayalar uçuyor

aslında böyle olması gerek ama 5 kez denedim bende kayalar uçmuyor öyle kalıyorum orda yürüyorum zıplıyorum hiçbir şey olmuyo kayalara, onun da fotoğrafını çekecektim ama oyundayken prt scn ye bastım masaüstünü çekti.Sorunun çözümünü bilen veya ne olmuş olabileceğini tahmin eden lütfen cevap yazsın.

Son düzenleme:

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Oyunun ani olarak kapatıldıysa Dosyalar hasar görmüş olabilir Saveyi geriden al yeniden yap

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orjinal dosyaların içine ultra low mod ve türkçe yama dosyalarını attım ama onları yükleyen kimsede böyle bi sorun yok Ondan değildir büyük ihtimalle.[DOUBLEPOST=1427040701,1427040663][/DOUBLEPOST]
Oyunun ani olarak kapatıldıysa Dosyalar hasar görmüş olabilir Saveyi geriden al yeniden yap
Deniyorum şimdi

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Orjinal dosyaların içine ultra low mod ve türkçe yama dosyalarını attım ama onları yükleyen kimsede böyle bi sorun yok Ondan değildir büyük ihtimalle.[DOUBLEPOST=1427040701,1427040663][/DOUBLEPOST]
Deniyorum şimdi
Oyuna hiçbirşey kurmadan oyna.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Far Cry 4 bug cehennemi ama 3'ü bilmiyorum :/
Anlaşılna Türkçe yama var, onun ek dosya ile gelip gelmediğini kontrol et. Bazen oyun dosyalarına kopyalanıyor kendiliğinden .-.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
İlla steamdan yedeklemene gerek YOK Ana oyunu yedekle Save dosyalarını kopyala Silip yeniden yükle Öyle dene .