Hakan35
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
teşekkürlerEline sağlık süper.
teşekkürlerEline sağlık süper.
gün batarken çekildi görüntüler etraf hala aydınlıkkale gayet güzel ama yapıyı sabah çekmenizi ve etrafa ladin ağacı dikmenizi öneririm
2 Haftalık bir çalışmaya bir resim ? Texturesizde resim atarsan sevinirim. Ek olarak iyi.
etrafına bir kasaba (en azından bi 20 evlik) yapmak istiyordum ama yarısına geldiğimde düz dünyaya yapılmayacağını öğrenip tekrardan normal dünyaya yapmaya başladım kaleyi bitirip iç dizayndan sonra normal dünyada kaleyi üzerine yaptığım düzlüğü doğal göstermek için uğraştım ve yarışma süresi çoktan bitmişti günde en fazla 2 saat uğraşabiliyordum zaten o yüzden kusura bakmayın çevresi kötü oldu birazPek güzel değil küçük sanki
Shaderdan görememiştim.Fena değil güzel fakat yanındaki doğa ile uyumu kötü.Ona dikkat etmeni öneririm kale önemlidir ama kalenin yanındaki yapılar da o kaleyi güzelleştiren bir objedir.
teşekkürlerçok güzel omuş![]()
ben insanlara yaptığım yapıyı zorla beğendirmek için uğraşmıyorum burada zaten shadersız bir sürü foto attım forumda bir sürü kişi shaderlı foto atıyor bende bu fotoyu rastgele çektim hoşuma gitti yüklemek istedim Egenin shadersiz bakacağını bizde biliyoruz zaten ona shaderla bak diye bir şey de söylemedimEge Sadece Texture Pack İle Girecektir. Yani Senin burda shader le cekipte like almak için uğraşmaShadersiz Normal Bir Yapı
Zorla Like Aldırıyorsun Demedim ^^ben insanlara yaptığım yapıyı zorla beğendirmek için uğraşmıyorum burada zaten shadersız bir sürü foto attım forumda bir sürü kişi shaderlı foto atıyor bende bu fotoyu rastgele çektim hoşuma gitti yüklemek istedim Egenin shadersiz bakacağını bizde biliyoruz zaten ona shaderla bak diye bir şey de söylemedim