Fare düşmanı için yaptığımız Kale (Belki Şato:)) By Hakan35 1. OLDUK! indirme linki eklendi

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İyiki bi yarismada birinci olmussun 100 kere uplarsın artık kardesim :)
bir yarışma da değil 4. kez videoda gösterildi yaptığım yapıtlar iki kere 1. bir kere 2. birinde ise konsept dışı yaptığım için sadece videonun sonunda gösterildim ayrıca defalarca uplamadım bir kere upladım bir kaç kişiye daha ulaştırabilirim diye belki

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
dış kuleler 18 iç kuleler 29 blok uzunluğunda sanırım her birini 10 blok uzatıp surları da 6 blok kadar uzatsam daha güzel bir görüntü oluşacaktı ama böyle küçük kaldı sanki :D
Kuleler kaleye göre normal fakat kulelerin üstü fazla basık olmuş yani onları biraz inceltirsen daha iyi bence yarışma bitti diye yapmayı bırakma.

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kuleler kaleye göre normal fakat kulelerin üstü fazla basık olmuş yani onları biraz inceltirsen daha iyi bence yarışma bitti diye yapmayı bırakma.
çatıları biraz daha uzun yapmayı ben de düşünmüştüm fakat uzatınca çok güzel bi görüntü ortaya çıkmadı boyutunu çap olarak büyütmem lazımdı ben de böyle bırakmayı tercih ettim :D süre sıkıntısı beni zora soktu biraz, tek başıma günde 1 saat kadar çalışabiliyordum ara sıra arkadaşlarım gelip fikir veya tavsiyeleriyle bana destek oluyorlardı