mehmettaskin
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
He hadi güzel yaptın aferin.Haklısın durmak yok yola devam.
Not:az daha övsene![]()
He hadi güzel yaptın aferin.Haklısın durmak yok yola devam.
Not:az daha övsene![]()
Post mu kasıyon şimdi ?Biraz daha öv.
Ödül yok ki olsa fena olmazdı bizim için teselli ödülü youtube kanalında paylaşılmasıTebriklerVideoyu izliyordum 1. açıklandı bir baktım Tario76 dedi
Yabancıya gitmedi ödül diye sevindim
Harika bir iş çıkartmışsınız tebrikler
Egenin zevkine bağlı 3.'de 3.lüğü haketmiyordu ama 3. oldu egenin zevki...Mesutların Çalışması Etkileyiciydi Ama Bana @Hakan35 Adlı Arkadaşımızın Yaptığı Eski Çağ Konseptli Yapı Daha İyi Göründü ...
Alevler ne zamandır yapı oldu, tasarım diyelim... bu tarz şeyler gerçektede olan şeyler minecrafta uyarlanınca benzemesi normal belli bloklar var hiçkimse merdiven koyup yanlara tabela ekleyip benim tasarımım diyemez çünkü herkesce bilinir özgün bir fikir değildir , gerçekte olan şeylerden esinleniyoruz Keralis modern yapıyor diye bizde keralisten alıntı yapacak halimiz yok, gönül ister büyük bir youtube kanalımız olsada önyargılardan kurtulsak genel olarak tepki ''Keralis'ten o desenler'' o olunca kimse laf etmiyor da ülkemizde daha az bilinen tasarımlar olunca mı laf edilebilir oluyor !Bastaki f1 arabasının arkasında ki alevler keralis in yapılarına benziyor onun dısında tek modern ev calismasi sizindi sanırsam ic düzen süper olmus tebrikler![]()
İyi, kendi konunu aç şansını zorlamaOlum benim ev 2. oldu bana da bir şeyler söyleyin
Teşşekür Ederiz.Müthiş ötesi!
Aslında sizinki dışında hiçbirisi hak etmiyordu bence dereceye girmeyi. Düz duvarlardan başka bir şey yoktu. Biraz saçma olmuş sıralama. Çok daha iyi yapılar vardı dereceye girebilecek bence.Egenin zevkine bağlı 3.'de 3.lüğü haketmiyordu ama 3. oldu egenin zevki...
evet onu keralisten aldımBastaki f1 arabasının arkasında ki alevler keralis in yapılarına benziyor onun dısında tek modern ev calismasi sizindi sanırsam ic düzen süper olmus tebrikler![]()