S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Hostingerin default.phpsini index yapmis ve duzenlemis.Skript güzelmiş fakat site daha bir güzel :V
Hostingerin default.phpsini index yapmis ve duzenlemis.Skript güzelmiş fakat site daha bir güzel :V
Fark ettimHostingerin default.phpsini index yapmis ve duzenlemis.
Hafta sonuna.Kardeş artık sihirli saati paylaşırmısın?
@Republican Sensei paylaşmısmısın diye hergün kontrol ediyorum![]()
hiçbir bilgim yok dedim PHP ile daha iyisini yapabiliyorsan yap.Hostingerin default.phpsini index yapmis ve duzenlemis.
Yapabilirim. Kor degilim gordum, bilip bilmeden konusma.Hafta sonuna.
hiçbir bilgim yok dedim PHP ile daha iyisini yapabiliyorsan yap.
Yapabileceğini biliyorum bana yap diye dedüm :'(Yapabilirim. Kor degilim gordum, bilip bilmeden konusma.
Ücretli olarak yapıyorum.Yapabileceğini biliyorum bana yap diye dedüm :'(
Üzdün :'(Ücretli olarak yapıyorum.
Sergün Senin Parasuz Yapmadıgın şey Varmı Karşüm? her skript'e sergun26.ozel.bilmemne gibi cook şey ekliyon ondanda rahatsızım.Ücretli olarak yapıyorum.
Kullanma o zaman. Var, yallah şimdi.Sergün Senin Parasuz Yapmadıgın şey Varmı Karşüm? her skript'e sergun26.ozel.bilmemne gibi cook şey ekliyon ondanda rahatsızım.
Not: tsc.sergun26.ayarlar. Sınavda Kağıdı Boş Kalmasın Diye Doldururken Ben![]()
Kullandıgımı Kim SöylediKullanma o zaman. Var, yallah şimdi.
Ben sana kullanıyor musun dedim? İylik de yaramıyor arkadaş.Kullandıgımı Kim Söyledi![]()
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1426690821,1425661434][/DOUBLEPOST]Spigota eklendi!Güzel konu olmuş ellerine sağlık ..