xaxgx123x
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben command block tarzı sistemler yapmayı çok severim. Ve hep Amerikanlari kıskanmışımdır. Yani onlarda insan bizde insanız. Ama nedense her yerde hep yabancıların maplarını, yabancıların icatlarını oynanıyor ve tanıtılıyorlar. Bende gaza geldim ve amerikanlara meydan okumaya karar verdim. Ve böylece sistem yapmaya başladım. Uzun lafın kısası şu. Sizin yapmamı istediğiniz icatları, izlediğiniz bir filmleri, animasyonları veya bir oyun varsa söyleyin. Bende yapmaya çalışayım. Bu güne kadar yaptığım bir sürü maplar ve icatlar oldu. Örneğin bi ara ben 10 çizgi film'i sevip onun omretrixini yaptım. İzlediğin bi anime dizisi vardı onun Minecraft versiyonunu yaptım. Yetmedi FNAF korku mapı yaptım. Oda yetmedi koskoca faction serverini yaptım. ve genelde Mini games ler yaptım. Duvara resim çizdiğiniz ve arkadaşlarınızın tahmin etiği bi oyun vardı onu yaptım. Ve bide bedwars yaptım. Bunlarlada sınırlı kalmasını istemiyorum sizinde benden yapmamı istediğiniz sistemler varsa onları söyleyin onları yapmaya çalışayım. Ve Türkiye olarak farkımızı koyalım onlar yapıyorsa bizde yaparız. Ve unutmayın tek sinir sizin hayal gücünüz.