Callmeturk0
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft üzerinde en gelişmiş concocraft sunucusu olmak ve sunucunun ekonomisini bu şekilde düzgün tutmak her yiğidin harcı değil iyi oyunlar dilerim gelip oynayın çok güzel sunucu
Güzel yorumunuz için teşekkür ederimMinecraft üzerinde en gelişmiş concocraft sunucusu olmak ve sunucunun ekonomisini bu şekilde düzgün tutmak her yiğidin harcı değil iyi oyunlar dilerim gelip oynayın çok güzel sunucu
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Çok güzel ve gelişmiş bir concon sunucusu severek oynuyorum
sunucuyu sevmeyen araptır aga net
Yorumlarınız için teşekkürler.Çok güzel ve gelişmiş bir concon sunucusu severek oynuyorum
Güzel yorumunuz için teşekkür ederimçokkkk güzel conconcraft sunucusu çokta severek oynuyorum
Yorumunuz için teşekkür ederek başlayayımSunucuyu oynayarak hiç deneyimlemedim, fakat bence konu tasarımında ilgi çekme olayını başaramamışsınız, belki de sadece ben bu tarz olayları sevmiyorumdur, yine de iyi şanslar.
Tejekkür ederim tejekkürHojdur hoj
Güzel yorumunuz için teşekkür ederimKonu tasarımınız baya başarılı buldum gezegenler sistemi beni sw ye gir dedi ama conconcraft oynamıyorum yakinda görüşüsüz.