Fatih the Wizard: Return of the King!

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşi bırakalı aradan 3 ay geçti, çok süper bir heyecanla, zevkle ve emekle 1 ay boyunca ıskalamadan her gün emek verdiğim youtube kanalıma ara vermem belki de hayatım boyunca yaptığım (her ne kadar 80+ abonem de olsa) en büyük hatalardan biriydi. Bu forum bana çok destek verdi ve halen dönüp dönmeyeceğimi soran insanların (1-2 kişi bile olsa) olması beni bir o kadar daha mutlu etti ve dönmeye teşvik etti. Hem foruma, hem kanalıma geri dönüyorum.

Aktif olduğum dönemde beni birçok insan tanıdı buradan, dediğim gibi en büyük desteğim buradandı. Hepinize ayrı teşekkür ederim destek olana da olmayana da, iyi yorum yapana da kötü yorum yapana da. Hepsi benim için ayrı derecede önemliydi. Son zamanlarımda bu forumda aktif olduğum, yaşadığım bir tartışma ve bahtsız şekilde yakalandığım 1-2 ufak fakat uzun süreli hastalık yüzünden hem foruma hem kanalıma veda etmiştim. Bugün bu uzun aradan sonra yeniden video yükleyeceğim. Hangi oyunu yükleyeceğim hakkında halen fikirsiz olsam da yükleyeceğim, söz. Daha iyi bir ekipman ile daha kaliteli yapacağımı düşünüyorum tabi birkaç videodan sonra çünkü bir aradan sonra aynı çizgiyi yakalamak hemen mümkün olmayacaktır. Tekrardan herkese teşekkür edeyim ve bu dönemde beni tanımayanlar için kısaca da tanıtayım.

Foruma youtube hesabımı tanıtmak için girmiştim bunu önceden açtığım başlıklarda da söylemiştim. Fakat forumda bu amacın dışında çok fazla vakit geçirmeye başlamıştım yaşadığım tartışmaya kadar. Yani artık youtube hesabını tanıtan adamdan ziyade burada arkadaş ortamı yapıp onlarla vakit geçiren biri olmuştum. İsmim Fatih, başlıktan anlaşılacağı üzere eheh. 19 yaşımdayım pek ufak göstersem de. Senelerdir youtube kanalları açıp video yükleyip 1 gün sonra utanıp siliyordum ama bu foruma geldiğimde aldığım destek sayesinde halen açık olan ve içinde sanırım 28 tane oyun videosu bulunan, kimi kaliteli kimi kalitesiz, youtube kanalımı silmedim. Dediğim gibi kimi beni sevdi kimi sevmedi, hatta iftira attığım bile söylendi bu forumda bazı konularda bazı kişilere, o da sıkıntı değil eheh. EHEHEHEH diye ne çok güldüm, neyse. Ben ufak bir youtube kanalında kendi çapında sadece eğlendiği ve sevdiği için oyun videoları çeken ve bunu paylaşıp hiçbir kazanç gütmeden çünkü kazanç güdecek bir kitleye ulaşmak için zaten çok uğraşmak lazım, takılan ve her insanın görüşüne, yorumuna saygı duyan, üniversite tercihlerini yapmış üniversiteye gitmek üzere olan ufak tefek bir adamım. Lafı fazla uzatmayayım ve bir iki kişi etiketleyeyim halen buradalar mı bilmiyorum, çünkü onlar şu an tekrar dönüyor olma sebebim, onların yeri bende ayrı farklı.

@sergun26 birisi sensin, daha dün yazmış dönecek misin diye :D. Sayenizde dönüyorum, teşekkür ederim tekrardan.
@KadirBerk birisi sensin, her videoma objektif bakarak, youtube banner'ımı istediğimden daha harika yaparak bana her şekilde destek oldun. Teşekkür ederim.
@Ardart birisi sensin, sen de aynı şekilde başından beri beni desteklemeyi bırakmadın. Sana da çok teşekkür ederim.
@r.. ve r ile başlayan bir arkadaşımız vardı tam nickini hatırlayamıyorum ne yazık ki, belki görür gelir belki hatırlar beni. Sen de bana pes etmemeyi öğrettin ne olursa olsun, o son yaşadığım olaylarda bana destek çıktın. Sana da teşekkür ederim.

youtube.com/c/fatihthewizard
Kanalım bu, şu zamana kadar yaptığım işleri görmek isteyen bakabilir kesinlikle bir zorlama ya da reklam amacı gütmüyorum. Sadece tanımayanlara kendimi tanıtıyorum.
Geri döndüm, ve bu gece paylaşım da yapacağım. Herkese tekrardan merhaba!

Edit: Roman gibi oldu evet ve konu ismi biraz değişik evet ama bir şey bulamadım, sürç-i lisan ettiysem affola!
Edit: @rayandu06 hatirladim..

Son düzenleme:

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi videoların hoş, bu zamana kadar seni forumda görmemiştim. Yeni sayılırım. Bence TES:V Skyrim zorlu hayatta kalma çekersen minnettar kalırım gayet eğlenceli oluyor, modlarlada daha da zorlaşıyor bence bir dene.
Kanalında başarılar ve iyi forumlar.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya videoyu çekerken hatırladım :D, birazdan render.layıp upload ediyorum gorursunuz ^^
Abi videoların hoş, bu zamana kadar seni forumda görmemiştim. Yeni sayılırım. Bence TES:V Skyrim zorlu hayatta kalma çekersen minnettar kalırım gayet eğlenceli oluyor, modlarlada daha da zorlaşıyor bence bir dene.
Kanalında başarılar ve iyi forumlar.
Ve dostum teşekkür ederim, zorlu hayatta kalmanın olayını tam bilmiyorum biraz açıklarsan mesajdan olabilir aslında ^^

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Bende bu foruma youtube kanalımın tanıtımını yapmak için kaydolmuştum :)
Hatta çoğu kişinin aksine bu forumu hiç takip etmedim. Google'ye direk minecraft Turk yazdım bura çıktı. Bende kayıt oldum.
Ama zamanla forumda ufakda olsa bir arkadaş ortamı kurdum ve foruma reklam için değil eğlence için girmeye başladım.
Senin aksine forumda aradığım desteği bulamadım :( Ama bunun için üzülmüyorum; çünkü basit bir redstone kanalıyım. Ve ünlü bir kanalında benim reklamımı yapmasıyla 3k abone oldum. Ulaşmak istersen youtube amcaya KomutUstası yazman yeterli

Bu arada youtube kanalını izledim. Kalitesiz bulduğum bazı teknik noktalar vardı. (Ses cızırtısı, ekran boyutlandırması vs.) Ama şunu söylemeliyim ki; belirli bi formatın var ve çoğu türk youtuberdan daha iyisin :)

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende bu foruma youtube kanalımın tanıtımını yapmak için kaydolmuştum :)
Hatta çoğu kişinin aksine bu forumu hiç takip etmedim. Google'ye direk minecraft Turk yazdım bura çıktı. Bende kayıt oldum.
Ama zamanla forumda ufakda olsa bir arkadaş ortamı kurdum ve foruma reklam için değil eğlence için girmeye başladım.
Senin aksine forumda aradığım desteği bulamadım :( Ama bunun için üzülmüyorum; çünkü basit bir redstone kanalıyım. Ve ünlü bir kanalında benim reklamımı yapmasıyla 3k abone oldum. Ulaşmak istersen youtube amcaya KomutUstası yazman yeterli

Bu arada youtube kanalını izledim. Kalitesiz bulduğum bazı teknik noktalar vardı. (Ses cızırtısı, ekran boyutlandırması vs.) Ama şunu söylemeliyim ki; belirli bi formatın var ve çoğu türk youtuberdan daha iyisin :)
teşekkür ederim yorumun ve her türlü yardımın/düşüncen için. O problemler ekipman eksikliğinden mikrofon ve kamerayı telefon kamerasından yapıyor olmamdan kaynaklıydı eheh :D. Şimdi daha iyi bir ekipmanım var o teknik sıkıntılardan sanırım kurtuluyor gibiyim :D. Kanalını inceleyeceğim upload işim biter bitmez ^^