/FatihCraft\ Yeni Nesil Faction Server! 1.7.2 !

Serveri Nasıl Buldunuz ?

  • Mükemmel

  • İyi

  • Normal

  • Geliştirilmeli

  • Kötü


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

DeathRoad14

Sudan Çıkmış
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0

Server İP: 78.160.156.126
SERVER TÜRÜ: Faction
Skype: (|---R3ЕTEÂM---|) Fatih Aga
Server Kapasitesi: 40

/Sethome EvAdi ile bulunmuş olduğunuz bölgeyi "ev" olarak kaydedebilirsiniz. (Normal Oyuncuların 2 Home Hakkı Mevcuttur) /Home EvAdi ile yazarak kaydetmiş olduğunuz evinizin bölgesine ışınlanabilirsiniz.. /Back ile Ölmüş olduğunuz yere veyahut.. daha önceden ışınlanmış olduğunuz bölgeye tekrardan gidebilirsiniz. /Chest ile Sanal Sandığınızı Açabilirsiniz veyahut /sandik komutu ile aynı şekilde açabilirsiniz.(Chestinizdeki İtemler Öldüğünüzde Gitmez bir nevi banka görevi üstlenir.) /Changepassword Şifre Yenişifre İle Şifrenizi Değiştirebilirsiniz, veyahut.. /SifreDegistir (Şifre) (tekrar şifre) şeklinde değiştirebilirsiniz.. /Email Add ile Email Adresinizi sunucumuza ekleyebilirsiniz, Bu sizin tercihinizdir.
KİT SİSTEMİ
/Kits Yazarak Sunucu üzerinde aktif durumda olan kitlere bakabilirsiniz. /Kit Kitadı komutunu Chat yerine yazarak istediğiniz kiti alabilirsiniz.. Kitleri Ard Arda Alamazsınız her Kitin kendine göre alınma zamanı sunu içerisinde mevcuttur. Alabileceğiniz Kitler Örnek Olarak Şunlardır; /Kit Baslangic Size Kazma, Kürek, çapa, kılıç ve 10 adet elma verir. /Kit Deriset Komutu İle Deriset Alabilirsiniz. /Kit Dia kitini 1 saat aralıklı bir şekilde bekleyerek alabilirsiniz, aldığınız zaman size 1 adet Elmas temin edecektir.
WARP SİSTEMİ
/Warp ve /Warp 2 , /Warp 3 İle Warp Bölgelerinin Liste kategorisini açabilirsiniz. /Warp Warpadı İle Bölgelere Işınlanabilirsiniz. Sunucumuzda tam olarak 58 adet warp mevcuttur. [arsalar , arsalar 2 , avci , balikci , BMT , Boss , BossSpawn , BossSpawn2 , BossSpawn3 , Creeper , Duello , Ench , Eventbilgi , görevci , gösteri , hammadde , iksirci , iletişim , İnfection , İstek , Jail , Kazialani , KosuYarisi , KrallıkWS , köy , labirent , Madeneventi , Market , Meydan , minigames , MobArena , MobArena2, Nether , odunalani , Oitc , orman , orman2 , Ors , OX, Pvparena, Pvparenaizleme, Savaşçıgirişi , serbest , sg, sonkatmarket, Spawn , tamirci, Tasalani , Toprakalani , Vip , ws, Yardim , yarış , yetkililer , Çöl , çöp , örs.
MARKET SİSTEMİ
/Warp Market Komutu ile Markete Işınlanarak dilediğinizce Alışveriş Yapabilirsiniz. Satacağınız Eşyanın Tabelasına Sol (Click) yaparak satabilirisiniz.. Alacağınız Eşyanın Tabelasına Sağ (Click) yaparak istediğiniz eşyayı satın alabilirsiniz.
ARSA SİSTEMİ (PLOTME)
/Warp Arsalara ışınlanın boş bir arsa alanı seçin ve artık /P Claim Yazarak Arsa Alabilirsiniz. Arsa Alabilmek İçin 5K (5000$) Paranız Olmalıdır. /P Add İsim ile arsanıza arkadaşınız veyahut.. her hangi birini ekleyebilirsiniz (UYARI; Eklemiş olduğunuz kişi yakın arkadaşlarınızdan olmalıdır, arsanızda olan zarardan asla yetkili kişiler sorumlu değildir.) (Bu komutu gerçekleştirebilmek için arsanızın içerisinde olmanız gerekmektedir) /P Remove ile /P add ile eklemiş olduğunuz kişiyi arsanızda çıkarabilirsiniz.. böyle bu kişi arsanızda bir şey kıramaz. (Bunu Yapabilmek İçin Arsanızın İçinde Olmalısınız) /P Sell Miktar yazarak arsanızı diğer oyunculara karşı satışa sunabilirsiniz. (Bu komutu gerçekleştirebilmek için arsanızın içerisinde olmanız gerekmektedir.) /Plotme Home ile Arsanıza Işınlanabilirsiniz. (Bu Komutu Kullanabilmek İçin /Warp Arsalar da Olmanız gerekmektedir) /P Clear ile Arsanızı Tamamen Temizleyebilirsiniz. (Bu komutu gerçekleştirebilmek için arsanızın içerisinde olmanız gerekmektedir) /P Dispose ile Arsayı Bırakabilirsiniz. (Bunu Yapabilmek İçin Arsanız İçinde Olmalısınız)
PVP SİSTEMİ
/Warp Pvparena,Duello,1v1arena da Pvp Her zaman aktif durumdadır. (Faction'da Olmasanızda Herkese vurabilirsiniz, ve diğer oyuncularda size vurabilir) /Warp Orman tarzındaki yerlerde sadece Faction'da olan kişiler savaş yapabilir. /Warp Mobarena,Mobarena2,Bossspawn,Bossspawn2 Gibi Alanlarda (Player vs Mob)Yapabilirsiniz.

Sunucuya giriş yaptıktan sonra, önünüze Sunucuya kayıt olmanız için bir yazı gelir. Sunucu içerisinde kayıt olmak mecburi bir durumdur. Sunucuya giriş yaptıktan sonra /Uyeol (şifre) (şifre) şeklinde şifrenizi yazarak Sunucuya kayıt olun, kayıt olduğunuzda Sunucuya kayıt olduğunuza dair önünüze şu şekilde bir yazı çıkar "Kayıt Başarılı" artık Sunucuya kayıtlısınız demektir. Sunucuya kayıt olduğunuz takdirde size 1000$ miktarında bir para verilir bu parayla /warp Market bölümüne giderek paranızın yetmiş olduğu eşyaları alabilirisiniz sonrasında /warp hammadde yazarak paranızı Görevci adlı NPC'lerden görev alarak paranızı ve eşya sayınızı çoğaltabilirsiniz.

(1) CezaSistemi gerekilirse yetkili kişiler tarafından değiştirilebilir.
(2) Oyuncuların her hangi bir Ailesine küfür etmeniz dahilinde.. 2 saat boyunca "MUTE" yersiniz.. oyun içerisinde 2 saat boyunca konuşamazsınız.
(3) Kişiye ağır hakaret "küfür" edilmesi dahilinde.. 1 saat boyunca bu davranışı sergileyen şahısa "MUTE" verilir.
(4) Oyuncular diğer oyunculara kendi küfürleşmiş olduğu diyalogları yansıtmadıkları sürece çok nadirde olsa tehdit içerisinde pek fazla değiller'dir, Yetkilinin bu gibi olaylarda Ceza atıp atmıycağı kendi insafiyetine kalmış bir şeydir..
(5) Yetkili ve diğer Rehber,Deneme Rehber, adlı kişilere edilen küfür cezası tam olarak 1 saat'tir fakat, bu olay karşısında yetkili kişi karşı tarafa daha yüksek bir cezayı verme hakkına sahiptir.
(6) Kişi mutelenip yeni bir karakter açıp servere gelip aynı davranışını tekrar ediyorsa yeni karakteri ve asıl karakteri 1 Gün boyunca Jail yer.
(7) Server içerisinde durmaksızın Flood yapma, rehberlerin ve yetkili kişilerin uyarısına rağmen bu davranışı tekrar etmek.. 30 Dakika Mute sebebidir.
(8) Bir oyuncuya çok şiddetli bir şekilde, beter denicek kadar kaba dille konuşulması dahilinde karşı tarafa 3 Saat boyunca mute verilir.. bu kişi 3 Saat boyunca oyun içerisinde konuşamaz.
(9) Server kurucusu olan kişi Kurallar kısmına istediği şekilde.. editleme yapabilme hakkına sahiptir, üst yetkili kişiden başkasının Kurallar bölümüyle oynaması taktirinde sözlü bir şekilde uyarılır.
(10) oyuncunun diğer oyunculara karşı AntiKnockback adını vermiş olduğumuz hilenin kullanımı halinde 6 saat boyunca Jail'e gönderilir.
(11) KillAura isimli hilenin kullanımı takdirinde.. oyuncuya 3 Saat boyunca Jail verilir.
(12) Critical adını vermiş olduğumuz hilenin kullanımı sonucunda kişiye 1 saat boyunca Jail cezası uygulanır.
(13) Kişi KillAura , Critical , AntiKnockback adlı hilelerin hepsinin aynı anda açması dahilinde.. tüm hilelerin ceza süresi toplamı kadar kişiye cezai işlem uygulanır. 10 SAAT Jail'e gönderilir.
(14) Teleport tuzağı yapmak 4 Gün boyunca Jail'e gönderilmenize sebebiyet gösterilir.
(15) Bir kişiyi dolandırmak.. 4 Gün Jail'e gitmenizin sebebidir ve çalınan kayıp olan eşyalarınızdan yetkili kişiler sorumlu tutulamaz ve sorumlu değillerdir.. tüm eşyaların sorumluluğu oyuncunun kendisine aittir.
(16) Oyunun açıklarından yararlanmak "Exploting" Oyunun açıklarından yararlanmağın cezası en ağır cezadır, oyuncunun sunucu ile tamamen ilişkisi kesilir ve serverden olabildiğince uzak tutulur.. bir nevi sunucudan Perm Ban yer.
(17) Oyun açıklarından bir tanesini buldunuz ve kullanıdınız sonrasında.. tedirginlik yaşayıp bu bugu yetkili kişilere bildirdiniz ve yetkili kişinin size yapacağı şey kesinlike sunucudan yasaklamak gibi bir şey olmayacaktır, cezanızda hafifletme olacaktır ağır bir ceza almayacaksınızdır. lakin.. siz söylemeseniz bile yetkililerin o bugu eninde sonunda bulacağı kesin bir vaziyettedir.
(18) Oyuncunun size /msg komutuyla kaba dille konuşması durumunda gerekli SS'leri alıp F2 tuşuyla adminlere Skyp veyahut Facebook üzerinden bildirmeniz gerekmektedir ve kişinin atmış olduğu mesajlardan rahatsız olduysanız /engelle Nick yazarak kişinin mesaj atmasını Bloke edebilirsiniz.
(19) SpeedHack adlı hileyle oyun içerisinde bir yetkili tarafından yakalanmız dahilinde karakterinin Bir hafta boyunca Jail'e gönderilir.. İkinci tekrarlayışınızda almış olduğunuz cezanın iki katını alırsınız 2 Hafta boyunca Jail'e gönderilirsiniz. Üçüncü tekrarlayışınızda 1 hafta boyunca karakteriniz sunucudan yasaklanır. Dördüncü tekrarnızda karakteriniz iki hafta boyunca oyundan yasaklanır.. Beşinci tekrarınızda ise karakterinizin sunucu ile ilişkisi tamemen koparılır.
(20) Fly hilesi açıp (Arsalar dünyasında değil) yukarıda asılı bir şekilde kalıyorsanız madde yirmideki gibi cezalandırılırsınız.
(21) Adminleri ve diğer yetkili kişileri üst yetkili kişileri kandırmanız dahilinde ceza alabilirsiniz.
(22) Nuker adlı hileyi kullanan kişiler uyarılmadan beş gün boyunca Jail'e gönderilirler.


GÖRÜNTÜLER EKLENECEK...
 



Üst