Favori Diziniz

Hangisi ?

• Braking Bad

Kullanılan: 3 8.3%
  • Super Natural

Kullanılan: 2 5.6%
  • Kurtlar Vadisi

• House

• Game of Thrones

Kullanılan: 4 11.1%
  • Dexter

• Spartacus

Kullanılan: 1 2.8%
  • Amerikan Horror Story

• Big Bang Teory

• Diriliş

Kullanılan: 8 22.2%
  • The Walking Dead

Kullanılan: 4 11.1%
  • Vikings

Kullanılan: 1 2.8%
  • Abi ben başka bişiler isliom

Kullanılan: 14 38.9%
  • Prison Break

Kullanılan: 3 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    36

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Her konuda atarlanacak bi sey bulursun zaten ne kadar umrumda olabilir senin agzindan sular akarak izledigin dizi-diziler konunun amacı muhabbet filan olsun burda resmi anketmi yapıyoruz ATAR yaparak popi oldugunu sanan son 2-3 kisiden birisin soyunuz tukeniyor sıkıntı yok hadi İkile konumdan
Şimdi atar yapan benmiyim? Sakince, bir ima yapmadan bir şey söyledik popi olma çabaları yaptın.Sert çıkışını anlayamadım.Sadece düşüncemi söyledim ama başka yerinden anladığın belli.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi atar yapan benmiyim? Sakince, bir ima yapmadan bir şey söyledik popi olma çabaları yaptın.Sert çıkışını anlayamadım.Sadece düşüncemi söyledim ama başka yerinden anladığın belli.
OOOO Kavga çıkıcak bekleyin 3D gözlüğümle mısır alcam xd

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Karşında konusuna girip ukalalık yaptığın küçük cocuklardan biri olmadigini fark ettin sanırım..Ya efendi olacaksın yada adam yerine koymayacağım seni

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Karşında konusuna girip ukalalık yaptığın küçük cocuklardan biri olmadigini fark ettin sanırım..Ya efendi olacaksın yada adam yerine koymayacağım seni
Konusuna girip ukalalık ettiğim küçük çocuklar olduğunu sanmıyorum ukalalık ettiysemde yakın forumdaşlarımın konularında şaka olsun diye yapmışımdır muhtemelen.Bu konuda da "atarlandığımı" ukalalık ettiğimi hiç sanmıyorum, bunların aksine atarlanan sensin dostum.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Konusuna girip ukalalık ettiğim küçük çocuklar olduğunu sanmıyorum ukalalık ettiysemde yakın forumdaşlarımın konularında şaka olsun diye yapmışımdır muhtemelen.Bu konuda da "atarlandığımı" ukalalık ettiğimi hiç sanmıyorum, bunların aksine atarlanan sensin dostum.
Diğerleri şıkkı var onu secip yoruma izledigin Diziyi yazabilirdin digerleri gibi kimse bi eglence amaçlı anket konusuna 100 dizi eklemek zorunda degil şimdi anladın mı ?

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Breaking Bad - The Walking Dead - House Bunlar bize sonsuza deh yeter B)