Faydee Dance FM'de!

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet baylar ve bayanlar hemen Dance FM'i açın çünkü birazdan dünyaca ünlü şarkıcı Faydee Dance FM'de ve ben de sizlerle bunu paylaşmak istedim! ^_^
Dance FM =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1406300440,1406300242][/DOUBLEPOST]@lider12 @cbg2002 @zombiespaceman1 @RedShock @Iskefiyeli @AzlaazTR @Manyakwolf @Pr1sonsoul @Minnakk @Vienicome @BlackiePie
Etiketlemeyi unuttuklarım kusura bakamasın ve eksik birileri var sa etiketlemeyi de unutmayın hep beraber sohbet edelim ve Dance FM'i dinleyelim birazdan Faydee gelir ^_^[DOUBLEPOST=1406300633][/DOUBLEPOST]Unutmadan @Hypniez :lol:

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi yapmışsın ancak ben onu dinlemiyorum :olgun:
Böyle bir fırsat bir insanın eline ne kadar geçer? Dünyaca ünlü bir şarkıcı bir Türk radyosuna çıkıp konuşacak böyle bir olay ne sıklıkla gerçekleşir? Sadece böyle bir fırsatı kaçırmayın diye konuyu açtım ve sizinle paylaştım adam Kıbrıs'ta konser verecek konser öncesi radyoya çıkıyor ^_^[DOUBLEPOST=1406300992,1406300956][/DOUBLEPOST]
Bu şarkıyı söyleyen adam :

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Böyle bir fırsat bir insanın eline ne kadar geçer? Dünyaca ünlü bir şarkıcı bir Türk radyosuna çıkıp konuşacak böyle bir olay ne sıklıkla gerçekleşir? Sadece böyle bir fırsatı kaçırmayın diye konuyu açtım ve sizinle paylaştım adam Kıbrıs'ta konser verecek konser öncesi radyoya çıkıyor ^_^[DOUBLEPOST=1406300992,1406300956][/DOUBLEPOST]
Bu şarkıyı söyleyen adam :
Bu şarkı için mi nightcoremi kapadım ben -_-