FDSAFS:A

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Sakın Tıklama Yoksa Kuzey'den gelen kimliği belirsiz uçaklar üstümüze bomba yağdıracak !

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin foruma seni aramızda görmek güzel =)
Benim adım yusuf

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tam üzerine bastınız. Sakin anladığım kadarıyla? Beni foruma davet eden yeğenim genelde hareketli olur demişti de ben de oyle gelmiştim. Yanilmıyor demek de yanlış olur geç oldu nasılsa.
Bazıları yatmış olabilir nede olsa yarın okul var hafta sonu hareketlidir forum :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam üzerine bastınız. Sakin anladığım kadarıyla? Beni foruma davet eden yeğenim genelde hareketli olur demişti de ben de oyle gelmiştim. Yanilmıyor demek de yanlış olur geç oldu nasılsa.
Çoğunlukla muhabbet konuları hareketli oluyor. Zaten kaliteli konular da çok olmuyor ama forumda aktif kişi sayısı gerçekten fazla. Ha bir de sadece konular değil profillerde de muhabbetler dönebiliyor bazen.

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Her şeyi anladım da iç mimar tarafını vurgulaman reklam verme amacı falan mı? Bu arada bitbax da yapacak mısın :/
Neyse şaka bir yana hoşgeldin. Beni kimse tanımıyor ama ben GırendMastırReSe :( yeğenine selamlar bu arada
Reklam aklımın ucundan bile geçmemişti. Sana söyleyeyim, bu oyunun ic mimarlıkla ilgisi var veya ben yanılıyorum? Hoş buldum

Hoş Geldiniz lütfen kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz. :)
Kurallar tıklayınız.
kapida.al nedir?