FDSAFS:A

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
kapida.al reklam icin konulan bir site okadar. Bu arada hosgeldiniz, tamda icmimarlara göredir mc oyunu. :)
Cem Yılmaz'ın bir üniversite soru-cevabındaki iç mimar kısmında bahsettiği mimarlardan değilsindir umarım, geç teslim eden. :D
(Küfürlü diye videoyu ekleyemiyorum)

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
kapida.al reklam icin konulan bir site okadar. Bu arada hosgeldiniz, tamda icmimarlara göredir mc oyunu. :)
Cem Yılmaz'ın bir üniversite soru-cevabındaki iç mimar kısmında bahsettiği mimarlardan değilsindir umarım, geç teslim eden. :D
(Küfürlü diye videoyu ekleyemiyorum)
6-7 yıldır mimarım, Cem Yılmaz'ın bahsettiği mimarlardan olmadim. Umarim da olmayız. Hoş buldum. Insanlar ilk izlenimlerime göre sıcakkanlı.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldiniz, forumda karşılaşacağınız tipler hakkında size bilgi vermek istiyorum. Bu kişiler sizi canınızı sıkabilir.

Ego kasanlar
Ben tanrıyım hüloğğğğ triplerinde olanlar
Çok saf aptal olanlar
Ayrıca ruhu çocuk kişiler.

Bunlara karşı kendinizi tutarsanız uyarı almadan durabilirsiniz yoksa 20 uyarı alabilirsiniz benim gibi.

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hoşgeldiniz, forumda karşılaşacağınız tipler hakkında size bilgi vermek istiyorum. Bu kişiler sizi canınızı sıkabilir.

Ego kasanlar
Ben tanrıyım hüloğğğğ triplerinde olanlar
Çok saf aptal olanlar
Ayrıca ruhu çocuk kişiler.

Bunlara karşı kendinizi tutarsanız uyarı almadan durabilirsiniz yoksa 20 uyarı alabilirsiniz benim gibi.

Zaten insan dilini tutabildiği kadar erdemlidir. Eğer dediğiniz gibi forumda böyle insanlar varsa - ki toplumun bir parçası gibi görmek gerekir - sorun yapmadan tatlı bir dille halletmek gerekir. Umarım öyleleri olmaz. Hoş buldum bu arada.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin. Diğer genel forumlara nazaran yaş ortalaması biraz daha küçük bir forum, zaman zaman birileriyle anlaşmazlık yaşarsan aklında bulunsun. (Yaşı küçükleri yerme anlamında söylemiyorum.)