FearlessNetwork | Kaliteli SkyBlock Sunucusu | KASALAR | COIN SISTEMI | COINLE SPAWNER |

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0

>Sunucu Kapasitesi : 75
>Sunucu RAM-ı : 2GB
>Sunucu Türü : SkyBlock
>Sürüm : 1.8.x
>Lokasyon : Almanya
>İP Adresi : Play.FearlessNetwork.Tk
>İP Adresi : Oyna.FearlessNetwork.Tk

> IP Play.xxxx.com gibi yapamadık çünki, buna da para bulamadık almak için :D Aldığımız hosting domainli ip vermediği için böyle bi ip kullanmak zorunda kaldık. Özür dileriz. Yakın zamanda düzelicek. Sunucumuzun kapasitesinin ve RAM-ının düşük olduğunu biliyorum. Bunun için çok üzgünüm. Sizlere çok daha güzel hizmet vermeyi ben de isterdim ama paramız buna yetti. VİP alımları olunca ve ya para buldukça sunucuyu daha iyi hale getiriceğime söz veriyorum. Bu arada tasarım tamamen bana aittir. Parayla birine yaptırmadım. <

> Sunucumuzda sadece 1 yetkili var o da benim :D Alımlar tabii ki de olucaktır ileride. <

iSpecialForces

> Hakaret etmek yasaktır.
> Dolandırıcılık yasaktır.
> Hile kullanmak tabii ki de yasaktır.
> Nuker kullanan birçok kişi var fakat sunucumuzda cobblestone kırınca maden çıktığı için nuker pek etkili kullanamaycaksınız yani elle kırsanız daha iyi. Ama nuker kullansanız da hile korumlaramız aktiftir.
> Spam yapmak yasaktır.
> Reklam yapmak yasaktır.
> Yetkiliden item ve ya para istemek yasaktır.

> Oyun içerisinde ne kadar oynadığınızı da göre bilirsiniz ve en çok süre oynayanları TOP 10-da görebilirsiniz. Her hafta en çok süre sunucuda aktif olanlara güzel süprizlerimiz de olacaktır. Bu spawner de ola bilir :)

SPAWN (GECE)

SPAWN (GÜNDÜZ)

GİRİŞ

BALIKÇI

MARKET

BİLGİ

KÖYLÜTAKAS

PASİF MOB

AKTİF MOB

>İP Adresi : Play.FearlessNetwork.Tk
>İP Adresi : Oyna.FearlessNetwork.Tk

--- SUNUCU GUNCELLENDI ---