Feather Board'ım Hacklendi Galiba! Sorunum Çözüldü Konu Kilit!

ErenLaEren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben Eren.
Öncelikle olayı anlatıyım.
Server kuruyorum 2 günlüğüne tatile gittim server'i o sırada açık bıraktım ki zaten serveri sadece 3 arkadaşım biliyodu.sonra server'e girdim hiç featherboard'ı farketmedim işte pl paketini fln değiştirdim sonra servere girdim ve featherboard duruyodu serverde featherboard olmadığına rağmen konsola girdim baktım featherboard silinmemiş tekrar sildim.Tekrar girdim hala duruyo ve Hareketsiz hani duyuru fln hareketli ya hareketsiz bi şekilde duruyo orda ve isim kısmında HackerBugra yazıyo.Trol fln değil ve benim buğra isimli arkadaşım yok.
Resminide atıyım:
Adsız.png

Aynı bu şekilde hareketsiz bi şekilde duruyo.
Serverde Featherboard YOK.
konsola baktığımda nochetplus ve hideandcustomplugins'in sadece güncellenmesi gerekiyo o kadar onun dışında bi hata yok.
Bunu nasıl düzeltebilirim acil yardım lütfen :/

Yardım eden herkeze teşekkür ederim.
Eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa protocollib jar ve klasörünü silin ayrıca dünyalar'ın data kısmındada scoreboard veya featherboard şeklinde şeyler olabilir onlarıda silin serveri başlatın daha sonra bukkitden veya spigottan işte yeni bi prototollib indermeniz yeterlidir.
Yardım eden herkeze tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum

Son düzenleme:

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Protocollib klasörünü + jarını sil Haritaları da Kontrol Et

ErenLaEren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Protocollib klasörünü + jarını sil Haritaları da Kontrol Et
Teşekkür ederim world klasörünün data'nın içinde scoreboard vardı jar'ıda sildim osrun düzeldi
Ama ProtocolLib bildiğim kadarıyla bazı pluginlerin çalışması için gerekli bi plugin Geri yüklesem aynı sorun çıkar mı ?