GawKurucuBestReis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar sunucum 1.7/1.8 Spigot-Bukkit nitradodan açtım ve sizden tek isteğim skypenizi verin featherboard pluginini editleyip bana atın eğer aranızda birisi yaparsa çok sevinirim

GawKurucuBestReis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendinde yapabilirsin biraz emek verin şu sunucularınıza hazır plugin paketlerini leakları toplayip toplayip server acmaya calısmayın.
kardesim iyi diyosunda zaten bütün pluginleri ben yaptım 1 gündür urasıyorum featherboard yapmak icin bozuluyor kardeşim bende rica ediyorum bak serverde 5 6 kisi yetkiliyiz tüm pluginleri tek tek editledim kardeşim ben daha napayım sen söyle 1 gün urastım bozulup duruyor ne kadar video izlesemde bozuluyor ya bende bi sorun var yada bilmiyorum ama birisi gelip yaptı baska sürümünü attı galiba.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
kardesim iyi diyosunda zaten bütün pluginleri ben yaptım 1 gündür urasıyorum featherboard yapmak icin bozuluyor kardeşim bende rica ediyorum bak serverde 5 6 kisi yetkiliyiz tüm pluginleri tek tek editledim kardeşim ben daha napayım sen söyle 1 gün urastım bozulup duruyor ne kadar video izlesemde bozuluyor ya bende bi sorun var yada bilmiyorum ama birisi gelip yaptı baska sürümünü attı galiba.

ilk önce cok eminimki plugin leaktır. %100 eminim bundan
yapsan bile leakdan dolayı hata verir.