FeatherBoard orjinal kurulum

mustafa80

Marangoz
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard orjinal olarak aldım nasıl kuracam bılgım yok :D pluginer bıraktı benı tekım bı yardım eskısı guncel degıl o da orjinaldi biri yardım ederse yazsın konuya

Shiryu

Sınırlı zihinlere, sınırsız güç vermek zordur.
En iyi cevaplar
1
Tek yapman gereken
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
plugini ve Featherboard pluginini plugins dosyasına atıp çalıştırmak.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Dosya sürükleyip bırakma işlemini kendin yapamıyorsan problem var bence. Türkiye'de yasak olmasına rağmen PayPal hesabı açmayı başardın, eklentiyi SpigotMC'den orijinal olarak satın aldın fakat kuramıyorsun ve eklenti yapımcısı da destek vermiyor. Pek inanamadım. Leak kullanıyor olmayasın? Veya sağda solda gezen leak olanı alıp size satan kişilerden mi aldınız? Sorununuzu daha açık yazarsanız yardımcı olmak isterim.

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Dosya sürükleyip bırakma işlemini kendin yapamıyorsan problem var bence. Türkiye'de yasak olmasına rağmen PayPal hesabı açmayı başardın, eklentiyi SpigotMC'den orijinal olarak satın aldın fakat kuramıyorsun ve eklenti yapımcısı da destek vermiyor. Pek inanamadım. Leak kullanıyor olmayasın? Veya sağda solda gezen leak olanı alıp size satan kişilerden mi aldınız? Sorununuzu daha açık yazarsanız yardımcı olmak isterim.
eklentinin yapımcısına steam wallet vb teklif etmiş olabilir.