Yardım Featherboard scoreboard para sıkıntısı.

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Oyun Sürümü
1.8
Merhaba, hemen konuya gireyim ilk önce ben featherboard plugini kullanmaktayım para kısmında param baya olunca param scoreboardan taşıyor ben 1m 1k gibi göstermesini istiyorum yapabilirmisiniz titlemanagerde nasıl yapıldığını buldum ama featherboard da olmuyor acil yardım ve sizce titlemanager mi kullanayım yoksa featherboard mı acil ikisinede cevap verinnnn.

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Ruh hali
Öncelikle merhaba @Gizlioyuncuv14,
sanırsam {money_formatted} olması lazım bunun için ise tabii ki "MVdWPlaceholderAPI" eklentisi gerekmektedir. Diğer sorunun cevabına gelirsek eğer kullanacağın featherboard "leak" değil ise kullanmanda sakınca yok bana göre, ama eğer ki leak ise kesinlikle kullanmanı önermem.

MVdWPlaceholderAPI eklentisi için =
Buraya Tıkla.

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Öncelikle merhaba @Gizlioyuncuv14,
sanırsam {money_formatted} olması lazım bunun için ise tabii ki "MVdWPlaceholderAPI" eklentisi gerekmektedir. Diğer sorunun cevabına gelirsek eğer kullanacağın featherboard "leak" değil ise kullanmanda sakınca yok bana göre, ama eğer ki leak ise kesinlikle kullanmanı önermem.

MVdWPlaceholderAPI eklentisi için =
Buraya Tıkla.
Bende sadece PlaceHolderAPI var ama dediğiniz şey çalıştı peki bunu MVdWPlaceholderAPI indirmeme gerek varmı?
bide leak ne demek :D nasıl leak olduğunu bakıcam?

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Ruh hali
Bende sadece PlaceHolderAPI var ama dediğiniz şey çalıştı peki bunu MVdWPlaceholderAPI indirmeme gerek varmı bide leak ne demek :D nasıl leak olduğunu bakıcam?
çalıştıysa sıkıntı yok :) leak plugin olup olmadığını nasıl anlarsın bilmem leak pluginler genellikle sunucuya zarar vermek amaçlı içine bazı yazılımlar eklenen pluginlerdir. Doğru düzgün çalışır mı? çalışır ama sunucunun perfonmansını düşürür.

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
çalıştıysa sıkıntı yok :) leak plugin olup olmadığını nasıl anlarsın bilmem leak pluginler genellikle sunucuya zarar vermek amaçlı içine bazı yazılımlar eklenen pluginlerdir. Doğru düzgün çalışır mı? çalışır ama sunucunun perfonmansını düşürür.
Tamam o zaman teşekkürler iyi akşamlar iyi günler.

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Ruh hali
Sağ olun efendim iyi akşamlar dilerim :)