FeatherBoard

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
featherboard eyer sahtesini yani bedavadan indirdiyseniz muhtemelen normaldir eski sürümdür ve hatası coktur..
value ayarları yeni serverlerde eski sürüm eklentileri desteklemiyor malesef oyuzden en güncel sürüm eklenti kullanmanızı tavsiye ederim. şu uuid sistemi mesela eski eklentileri yedi bitirdi.

YürümeyenUçak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
featherboard eyer sahtesini yani bedavadan indirdiyseniz muhtemelen normaldir eski sürümdür ve hatası coktur..
value ayarları yeni serverlerde eski sürüm eklentileri desteklemiyor malesef oyuzden en güncel sürüm eklenti kullanmanızı tavsiye ederim. şu uuid sistemi mesela eski eklentileri yedi bitirdi.
Durumum yok bedava bir yerden buldum kullanıyorum o kısmı silerim pek sıkıntı olmaz ölüm ölme gibi şeyleri nasıl ayarlıcam

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
Durumum yok bedava bir yerden buldum kullanıyorum o kısmı silerim pek sıkıntı olmaz ölüm ölme gibi şeyleri nasıl ayarlıcam

oyuncu öldürme {stat_pkill} veya {stat_pkills}
ölme {stat_death} veya {stat_deaths}
mob öldürme {stat_mkill} veya {stat_mkills}
dene bunları işine yarar umarım yararsa begen ! yorumu

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Madem ramı biliyorsun neden ram değeri lazımki ? Skor tahtasına normal ramı yaz gitsin

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Spigot üzerinden yazarına ulasıp sorununu detaylı anlatlamısın en doğru cevabı kendisi vericektir. Eğer variables'i doğru ayarladıysan pluginde bir sorun yoktur. Makinayla alakalı bir durum olabilir.