YürümeyenUçak
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
featherboard plugininde Ram kısmını 1038 gösteriyor ama serverin ramı 3gb yardım edermisiniz f
Durumum yok bedava bir yerden buldum kullanıyorum o kısmı silerim pek sıkıntı olmaz ölüm ölme gibi şeyleri nasıl ayarlıcamfeatherboard eyer sahtesini yani bedavadan indirdiyseniz muhtemelen normaldir eski sürümdür ve hatası coktur..
value ayarları yeni serverlerde eski sürüm eklentileri desteklemiyor malesef oyuzden en güncel sürüm eklenti kullanmanızı tavsiye ederim. şu uuid sistemi mesela eski eklentileri yedi bitirdi.
her paralı pluginin son sürümünü paylaşan güncel bir site vardı bulursam özelden sülerimDurumum yok bedava bir yerden buldum kullanıyorum o kısmı silerim pek sıkıntı olmaz ölüm ölme gibi şeyleri nasıl ayarlıcam
Banada bi zahmether paralı pluginin son sürümünü paylaşan güncel bir site vardı bulursam özelden sülerim
Durumum yok bedava bir yerden buldum kullanıyorum o kısmı silerim pek sıkıntı olmaz ölüm ölme gibi şeyleri nasıl ayarlıcam
ok ama siteyi fazla yaymaBanada bi zahmet![]()
Sadece bende kalir merak etmeok ama siteyi fazla yayma
Bana da vermeye ne dersin?ok ama siteyi fazla yayma
o siteyi herkes biliyo .ok ama siteyi fazla yayma
Siteyi atarmısıno siteyi herkes biliyo .
sanki o sitede paralı satılıyoda yayma diyor. gooleye yazınca cıkıyo. önemli olan spigot orjinal alıp kullanmak ve telif hakkı yememektir.