Feed The Beast Yardımmmm Acil Allah Rızası İçin

merterbir1903

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Feed the beasti orjınal kullanıyorum.Bilgisayarım 32bit olduğu için 1.50 gb verebiliyorum en fazla. Direwolf20 falan hiçbiri açılmıyor.Launch tusuna bastıgımda mod paketini indiriyor ve

Bu hatayı alıyorum.Bazende Launchtan sonra indiriyor ve açılmıyor. Tekrar tekrar indiriyorum.Yinede olmuyor.
Ayarlarım ise şunlar:

Orada yazan kod şu(kodu değiştiriyorum yine olmuyor boş bırakıyorum yine olmuyoe bir keresinde Köfteistköfteninkini de yaptım yine olmadı):-Xmx1G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloading
Konsoldaki kırmızı yazılar ise şunlar :

Bu kadar lütfen yardım edin aylardır ugrasıyorum Köfteistköfte sende bi bak allah için...

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. Si gordugum kadariyla hatalarin cogu internetten kaynakli (birinde asset dosyalarini indirememis birinde json dosyasi vs.)
2. Si 32 bit i 64 bit yapmak icin format atman gerek ancak 2 gb ram ile atsanda bise deismeyecektir cunku modpaketlerinin cogu cok fazla ram tuketiyor. (Direwolf de onlardan)

merterbir1903

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım 8gb ramı var ama 4 gb kullanabiliyorum ftbde 1.50 verebiliyorum.İnternet hatası derken ne olabilir ? Ve format atarken ek ücret alıyolarmı ?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım 8gb ramı var ama 4 gb kullanabiliyorum ftbde 1.50 verebiliyorum.İnternet hatası derken ne olabilir ? Ve format atarken ek ücret alıyolarmı ?
Hata sebebini bilmiyorum indirirken hata yasamis. Format atan kisiye bagli :) bi dostuna yaptirirsan beles pc ciye goturursen min 50 tl ni alirlar