Fergus Bt - Medieval Prison Mine

Aragorn04

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi bloklar minecraft oyuncuları ...
Öncelikle uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Fergus Bt olarak çalıştığımız bir proje sebebiyle uzun süredir forumda gözükmüyorduk. Sonunda bir yapı yapmaya karar verdik ve mediaval temalı bir Prison Mine yaptık.

Aragorn04

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu sizin yaptığınıza inanmıyorum. Daha Medieval yazmayı bilmiyorsunuz.
Öncelikle yazarken hızlı olmaya çalıştığım için tuşlara yanlış basmış olabilirim.Bir diğeri de eğer böyle bir yapı yaptığımıza inanmıyorsanız sunucumuza gelebilirsiniz

Prison da madenler için her maden ayrı bir yapı içinde oluyor, istisna olarak bazı prisonlarda odun,taş vb ayrı yerler oluyor onlara benzemiş çok beğendim :)
Teşekkürler fikir bana aitti o sebeple odun taş vb. bir yere yerleştirmeyi tercih ettim.

OlymposBekir

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Buna medieval diyorsanız siz daha yapıt yapmayın resmen sırf aynı desenler ve kötü towner lar yapmişsiniz resmen medievale küfür etmeşsiniz malesef olmamış

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Kuleler Çok Güçlü Gövdelere Sahip Gibi Fakat Çatıya Gelince Sanki O Kulelerin Çatısı Değilmiş Gibi Yani Biraz Daha Büyük Olsaymış Daha İyi Olabilimiş Onun Dışında her şey Gayet Hoş Görünüyor Beğendim.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yapı güzel fakat düz duvara sürekli yarım blokla desen yapmayın, gözlerimizi öldürüyor. Onun dışında oluşturulan atmosfer gayet hoş tek sıkıntı dediğim gibi yarım blokların rastgele durması. Başarılar

Aragorn04

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buna medieval diyorsanız siz daha yapıt yapmayın resmen sırf aynı desenler ve kötü towner lar yapmişsiniz resmen medievale küfür etmeşsiniz malesef olmamış
Eğer bunu mediaval'dan saymıyorsanız sizin bir yapıtınızıda görmek isteriz. Ayrıca kabaca tavırlar , kelimeler kullanmayınız.

Kuleler Çok Güçlü Gövdelere Sahip Gibi Fakat Çatıya Gelince Sanki O Kulelerin Çatısı Değilmiş Gibi Yani Biraz Daha Büyük Olsaymış Daha İyi Olabilimiş Onun Dışında her şey Gayet Hoş Görünüyor Beğendim.
Yapı güzel fakat düz duvara sürekli yarım blokla desen yapmayın, gözlerimizi öldürüyor. Onun dışında oluşturulan atmosfer gayet hoş tek sıkıntı dediğim gibi yarım blokların rastgele durması. Başarılar
Teşekkürler.