_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
[HASHTAG]#rez[/HASHTAG] rpg iyidir 
Bir script ile balık tutma 10 saniyede bir yapılabilecek hale geitirilemezmi :alay:Huzuninin oto balık tutma modu olmasa hoş şeyler ekleyebilirdim.. (balıkçılıktan bahsediyorum)
Ayrıca özel craftarı ve yeni silahları eklemezsek oyun gerçekten basit kalır...Bu nedenle bu başlık üstünden yapıldıkça resim.. yazı .. vb uplamaya devam edeceğim..
Balık tutma öyle değilde ip ile suya sağ tıklama ile 100 de 1 şansla alınsa ?adam zaten otomatik tutmuş oluyor .. 10 sn de bir tutsun ne degisir ki.. emek verenle oto tutan arasında yine fark oluyor..
Bencede zorluğu biraz artırırsak köylerde geceleyin Han'da oyuncular toplanabilir buda Multi Mound and Blade tadı verir...balıkcılık ortaçağ avrupasında çok çok yaygın değildi... yani kullanmayadabiliriz.. tarım yapmak en önemli şey olmalı..
belki susuzluk+uykusuzluk + üşüme deneyebilirim..
Middle Earth mapı yap xdharitayı ben ypıom xd
Mmo Olursa Ayak Basabilirim Rol Saçmalığı Ters BanaAçılma yetisi var gibi geldi, yarıda kalmayacak yani ^^ Bekliyoruz* @umut_
üzgünüm mmorpg olmayacak.. Tam olarak towny rpg diyebiliriz..[DOUBLEPOST=1426872558,1426869937][/DOUBLEPOST]evet burda iki resim paylaşarak kaanın yapılarını göstereyim.. gayet hoş oluyor.. şu anda flatın üstüne yapılar yaratıyor.. daha sonra seçerek kasabalara taşıyacagız..Mmo Olursa Ayak Basabilirim Rol Saçmalığı Ters Bana
Apo![]()
bence yapan kimse çok güzel yapmış kardeşüzgünüm mmorpg olmayacak.. Tam olarak towny rpg diyebiliriz..[DOUBLEPOST=1426872558,1426869937][/DOUBLEPOST]evet burda iki resim paylaşarak kaanın yapılarını göstereyim.. gayet hoş oluyor.. şu anda flatın üstüne yapılar yaratıyor.. daha sonra seçerek kasabalara taşıyacagız..
büyük olan 2. köylere koyulacak ana kale olacak (yani feth edilmeyi bekleyen boş köyler)
![]()
buda ana şehire koyulacak (tarafsız şehir) büyük şato...
[DOUBLEPOST=1426880247][/DOUBLEPOST]yorumlar eleştiriler?![]()
Yapıları değilde şehiri yollasana ._:üzgünüm mmorpg olmayacak.. Tam olarak towny rpg diyebiliriz..[DOUBLEPOST=1426872558,1426869937][/DOUBLEPOST]evet burda iki resim paylaşarak kaanın yapılarını göstereyim.. gayet hoş oluyor.. şu anda flatın üstüne yapılar yaratıyor.. daha sonra seçerek kasabalara taşıyacagız..
büyük olan 2. köylere koyulacak ana kale olacak (yani feth edilmeyi bekleyen boş köyler)
![]()
buda ana şehire koyulacak (tarafsız şehir) büyük şato...
[DOUBLEPOST=1426880247][/DOUBLEPOST]yorumlar eleştiriler?![]()
Yapıları değilde şehiri yollasana ._: