FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Huzuninin oto balık tutma modu olmasa hoş şeyler ekleyebilirdim.. (balıkçılıktan bahsediyorum)
Ayrıca özel craftarı ve yeni silahları eklemezsek oyun gerçekten basit kalır...Bu nedenle bu başlık üstünden yapıldıkça resim.. yazı .. vb uplamaya devam edeceğim..

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Huzuninin oto balık tutma modu olmasa hoş şeyler ekleyebilirdim.. (balıkçılıktan bahsediyorum)
Ayrıca özel craftarı ve yeni silahları eklemezsek oyun gerçekten basit kalır...Bu nedenle bu başlık üstünden yapıldıkça resim.. yazı .. vb uplamaya devam edeceğim..
Bir script ile balık tutma 10 saniyede bir yapılabilecek hale geitirilemezmi :alay:

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
adam zaten otomatik tutmuş oluyor .. 10 sn de bir tutsun ne degisir ki.. emek verenle oto tutan arasında yine fark oluyor..

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
balıkcılık ortaçağ avrupasında çok çok yaygın değildi... yani kullanmayadabiliriz.. tarım yapmak en önemli şey olmalı..
belki susuzluk+uykusuzluk + üşüme deneyebilirim..

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
balıkcılık ortaçağ avrupasında çok çok yaygın değildi... yani kullanmayadabiliriz.. tarım yapmak en önemli şey olmalı..
belki susuzluk+uykusuzluk + üşüme deneyebilirim..
Bencede zorluğu biraz artırırsak köylerde geceleyin Han'da oyuncular toplanabilir buda Multi Mound and Blade tadı verir...

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Mmo Olursa Ayak Basabilirim Rol Saçmalığı Ters Bana :)
Apo :p
üzgünüm mmorpg olmayacak.. Tam olarak towny rpg diyebiliriz..[DOUBLEPOST=1426872558,1426869937][/DOUBLEPOST]evet burda iki resim paylaşarak kaanın yapılarını göstereyim.. gayet hoş oluyor.. şu anda flatın üstüne yapılar yaratıyor.. daha sonra seçerek kasabalara taşıyacagız..

büyük olan 2. köylere koyulacak ana kale olacak (yani feth edilmeyi bekleyen boş köyler)

buda ana şehire koyulacak (tarafsız şehir) büyük şato...
[DOUBLEPOST=1426880247][/DOUBLEPOST]yorumlar eleştiriler?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
üzgünüm mmorpg olmayacak.. Tam olarak towny rpg diyebiliriz..[DOUBLEPOST=1426872558,1426869937][/DOUBLEPOST]evet burda iki resim paylaşarak kaanın yapılarını göstereyim.. gayet hoş oluyor.. şu anda flatın üstüne yapılar yaratıyor.. daha sonra seçerek kasabalara taşıyacagız..

büyük olan 2. köylere koyulacak ana kale olacak (yani feth edilmeyi bekleyen boş köyler)

bence yapan kimse çok güzel yapmış kardeş

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

Yapıları değilde şehiri yollasana ._: