Fifa 15 iddialı geliyor ! Duygu sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her zamanki gibi pesden daha güzel :D

pes öldü zaten, mezarını kazan yok sadece. o derece yani. neden mi internet kafelerde pes var? pes daha ucuz da ondan. ben baktığımda fifa 139 liraydı, pes ise 89. adam 50 liradan tasarruf ediyor, sonra o 50'yi harcıyor, yani beleş bir oyun daha demek. fifa ucuzlasa zaten pes kalmaz piyasada. fifa da pesin son kalesini de böylece aldı. artık pesi sadece ilkokullular oynuyor, onlar da internet kafeye giderek oynuyorlar. yoksa çoğu (ne çoğu, hepsi) fifa'nın daha iyi olduğunu biliyor.

fifa her zaman iddaalı geldi. oysa ki pes bir iki sene iyi oldu, sonra battı. pes de yapsaydı pes de iyi olurdu.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
pes öldü zaten, mezarını kazan yok sadece. o derece yani. neden mi internet kafelerde pes var? pes daha ucuz da ondan. ben baktığımda fifa 139 liraydı, pes ise 89. adam 50 liradan tasarruf ediyor, sonra o 50'yi harcıyor, yani beleş bir oyun daha demek. fifa ucuzlasa zaten pes kalmaz piyasada. fifa da pesin son kalesini de böylece aldı. artık pesi sadece ilkokullular oynuyor, onlar da internet kafeye giderek oynuyorlar. yoksa çoğu (ne çoğu, hepsi) fifa'nın daha iyi olduğunu biliyor.

fifa her zaman iddaalı geldi. oysa ki pes bir iki sene iyi oldu, sonra battı. pes de yapsaydı pes de iyi olurdu.
Oley! bir fifacı daha. :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oley! bir fifacı daha. :D

aynen çünkü fifa gerçekçi. sana pesin olmayan sözde "gerçekliğini" anlatayım:

1-Sabri Sarıoğlu, Thomas Müller ve Falcao'dan daha yetenekli.
2-Messi, Ronaldo ve Robben; futbol tanrısı gibi yapılmış. üçüde pes 14'te 99'du. tamam yetenekliler de o kadar da değil. johan cruyff'tan da mı iyi oynuyorlar?
3-Modric'in tipi okullarımızdaki kezban kızlar gibi yapılmış.
4-Gökhan Gönül en iyi 2.sağ bek. (pes diyorum, dani alves, maicon vs. nerde? alves dışında geçen yok. maicon bu gökhandan iyidir.)
5-Vidic Thiago Silva'dan daha iyi.

kısaca; pes bir saçmalık.

Fifa 15 alırım büyük ihtimal .

fifa al, zaten pes berbatlaşıyor. seneye bir internet kafeye git, cümbüşü seyret :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...