Fifa 19 FUT Nedir? - Yeni Başlayan Rehberi

xSynapseFan

Demir Madencisi
Mesajlar
255
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
171
Puanları
390
Ruh hali
indir.jpg





Fifa 19 her zamanki serilerinden olan FUT Draft için çalışmalarına devam ediyor, bu süreç içerisinde kendine bir sürü oyuncu çekmeyi de başardı. Bu oyuncuların bilmedikleri bir sürü şey olabilir, örnek olarak : Fut nedir? gibi küçük kapsamlı bir konuyla başlamak istedim.

Peki nedir bu fut draft ?
- Fifa 19'da UT (Ultimate Team)'e girdiğinizde, ilk 11'inizi doldurmaya yetecek kadar potansiyel oyuncular size zaten verilicektir. Oynamaya devam ettikçe kadronuzu geliştirmek amacıyla kiralık olarak oyuncular seçebileceksiniz. Kadronuzu özelliştirmeye yardımcı olmak için "iç saha ve dış saha forması" seçebilirsiniz.

Fut Draft'ta kendimi nasıl geliştirebilirim?
- Eğer yıldızlarla dolu bir takımda başlamadıysanız birçok adım ile takımınızı genişletmek ve kimyanızı yükseltmek mümkün. Bunlardan bazıları hızlı ve kolay bir şekilde yapılır, bazıları da zordur ve emek ister. Çeşitli oyun için görevleri tamamlamak kadronuzu geliştirmek için çok kolay bir adımdır. Ödüller; FUT Jetonları, oyuncu ve malzeme ögeleri içeren dijital paketler veya ikisi birden olabilir. Yeterince görev tamamladıktan sonra görevlerden size gelmiş olan jetonları kadronuzu geliştirmek için kullanabilirsiniz.

Fut Draft üzerinden maç nasıl yapabilirim?
- Fut Draft içerisinde birden fazla turnuva düzenleniyor, onun haricinde tam sezonlar ve dünyadaki oyuncuların kurduğu ve yapay zekanın kontrol ettiği FUT kadrolarına karşı mücadele etmenizi sağlayan Squad Battles modları mevcut.

Bu temel özellikleri öğrendikten sonra Fifa Ultimate Team dünyasında bir sürü solo maç ve keyifli ekip maçları yapabilirsiniz. İyi forumlar dilerim ^^


images.jpg
 



Üst