Fight ReisFC {BETA 0.1 } İçin Tekrar Alımlar !

erdem2121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sunucumuz İçin her şey Tamamdı.
FAKAT !
Maalesef Yetkililer Ya Olgun Davranmıyor , Ya Aktif Değiller !
Elbette Bu Haliyle Servere Girişleri Sağlamayamam !

Şimdi Kurallarımız Var Belli Başlı 1 TANESİNİ BİLE TAMAMLAYAMAYAN GELMESİN !
Öncelikle ; Server BETA Şeklinde Doğal Olarak Eleştiri Gelecektir Kim Ne İstiyor Gerekirse BİR BİR YAZMAK ZORUNLU !
Kabul Edilirseniz GELİN {KABUL EDİLMEDEN GELENLER BAN ATILACAKTIR }

FİGHTREİS.CUBED.PRO
Ayrıca Sunucuya En Az 3 Kişi Getirmek ŞART !

+14 [Şart Kanıtlaması Gerekiyor Skypeden , TC Kimliğinden Doğum Günü. ] REHBERLER İÇİN GEÇERLİ DEĞİL !
Olgunluk ! [ Sunucuda Soru Sorunca Espiri Yapılınca VS. sfhİADF:JADJ Gibi Saçmalıklar Yapmaması Gerek ]
Aktiflik [ Aktiflik Olarak Günde En Az 3 Saatini İşe Ayırabilmek ]
Eleştiriye Açık Olmak [ Serveriniz Berbat... Öteye Gitmedikçe Susturmak Ne Oyunculara Ne Yetkililere Düşer.]
İlişkileriniz İyi Olsun [ Oyuncular Sizin Yüreğiniz Olmalı ŞART ]

Bu Şartları Sağlıyormusun Öyle İse Hemen Başvur !
Samimi Olmayan 2-3 Cümlelik Başvurular Kabul Edilmeyecektir .
SABAH ÖĞLEN OLMAK ÜZERE HANGİ SAATLERDE GİRECEĞİNİZİ YAZIN ! ONA GÖRE SUNUCUDA YETKİLİ AÇIKLIĞI BULUNMAYACAKTIR !

Evet Kurallarımız Böyle Hepsini Kabul Etmiş Sayılacaksınız En Küçük Dair Yalanınız Tespit Edilirse Atılırsınız !
Not : Yüksek Rütbe olduğu İçin Değil Yapabildiğiz İçin Gelin Bize.

YÜKSEK RÜTBE {BUİLDER- ADMİN Aralığı}
Oyuncularla İlişkiniz Nasıl ?

Oyuncu İle Aranızda Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ?

Yetkililerden Biri İle Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ?

Sunucuya Ne Gibi Destekleriniz Olabilir ?

Neden BU SERVER ?

Server BETA Kısmında Geliştirilmesi İçin Neler Yapılabilir ?

Sunucuyu Nasıl Geliştirebilirsin ?

BUİLDER ÖZEL : USTA BUİLDERLER ARIYORUZ SÜPER OLSUN 6 SAATTE BİTİRSİN İŞİNİ FAKAT TEMİZ
OLSUN . EĞER HAKKIYLA YAPARSANIZ GEREKEN KADARINI ALIRSINIZ SİZ USTA MİMARMISINIZ NEDEN ?

ADMİN ÖZEL : OYUNCULARLA ARANIZ NASIL ? GENEL KOMUTLARI BİLİYORMUSUNUZ ?

MOD ÖZEL : OYUNCULARLA İLGİLENE BİLECEKMİSİNİZ GEREKİRSE TÜM İSTEKLERİ YAZMANIZ GEREKECEK.

PLUGİNER ÖZEL : PLUGİNDEN ANLIYORMUSUN ? ÖZEL PLUGİN PAKETİ YAPABİLİRMİSİN ?

Düşük Rütbe {Rehber - Usta Rehber }
Sunucuya Ne Gibi Destekleriniz Olabilir ?
Neden BU SERVER ?
Oyuncularla İlişkiniz Nasıl ?
Oyuncu İle Aranızda Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ?
REKLAMCI ÖZEL : REKLAMI NASIL YAPARSIN ?

ARKADAŞLAR 14 YAŞ ÜSTÜ OLDUĞUNU KANITLAMANIN EN İYİ YOLU DOĞUM TARİH GÜNÜNÜ ATMAKTIR .
AKSİ TAKTİRDE ALINMAYACAKTIR.

Saygı Ve Sevgilerimle ,
İyi Forumlar !

Son düzenleme:

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyuncularla İlişkiniz Nasıl ?İyi dir ben hiç haksızlık yapmam
Oyuncu İle Aranızda Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ? yani olayı asl yere çıkartırım yada yetkillileree sorarım
Yetkililerden Biri İle Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ?ben bir şey yapmam sadece benim suçu varsa ozur dilerim
Sunucuya Ne Gibi Destekleriniz Olabilir ?yani abi serevridoldurabilirim
Neden BU SERVER ?abi guzel oldugunu düşünüyorum çunku boyle insan yazmaya uşenir
Sunucuyu Nasıl Geliştirebilirsin ?abi her katkıda bulunurum ama para hariç malesef onu yapamma :;(
BUİLDER ÖZEL : USTA BUİLDERLER ARIYORUZ SÜPER OLSUN 6 SAATTE BİTİRSİN İŞİNİ FAKAT TEMİZ OLSUN . EĞER HAKKIYLA YAPARSANIZ GEREKEN KADARINI ALIRSINIZ SİZ USTA MİMARMISINIZ NEDEN ?
ADMİN ÖZEL : OYUNCULARLA ARANIZ NASIL ? GENEL KOMUTLARI BİLİYORMUSUNUZ ?heerkomutları biliyorum abi beni seçin bence :D
MOD ÖZEL : OYUNCULARLA İLGİLENE BİLECEKMİSİNİZ GEREKİRSE TÜM İSTEKLERİ YAZMANIZ GEREKECEK.

erdem2121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuncu İle Aranızda Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ? yani olayı asl yere çıkartırım yada yetkillileree sorarım
Yetkililerden Biri İle Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ?ben bir şey yapmam sadece benim suçu varsa ozur dilerim
Sunucuya Ne Gibi Destekleriniz Olabilir ?yani abi serevridoldurabilirim
Neden BU SERVER ?abi guzel oldugunu düşünüyorum çunku boyle insan yazmaya uşenir
Sunucuyu Nasıl Geliştirebilirsin ?abi her katkıda bulunurum ama para hariç malesef onu yapamma :;(
BUİLDER ÖZEL : USTA BUİLDERLER ARIYORUZ SÜPER OLSUN 6 SAATTE BİTİRSİN İŞİNİ FAKAT TEMİZ OLSUN . EĞER HAKKIYLA YAPARSANIZ GEREKEN KADARINI ALIRSINIZ SİZ USTA MİMARMISINIZ NEDEN ?
ADMİN ÖZEL : OYUNCULARLA ARANIZ NASIL ? GENEL KOMUTLARI BİLİYORMUSUNUZ ?heerkomutları biliyorum abi beni seçin bence :D
Efenim Merhaba Öncelikle Türkçemizi Güzel Konuşmanızı Arz Ederim Aksi Taktirde Oyuncular bir şey Anlamayacaktır . Size Geri Dönüş Yapacağız Teşşekürler !

Omuroyunda99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden BU SERVER ?Server BETA Kısmında Geliştirilmesi İçin Neler Yapılabilir :Deneyim kazanmak istiyorum

Sunucuyu Nasıl Geliştirebilirsin :plugin paketleri ile oyuncular ile iyi geçinerek

ADMİN ÖZEL : oldukça olgun olduğum için kendi sw de olduğu için sık sık ilgilenirim

PLUGİNER ÖZEL : pluginden anlıyorum kendi plugin paketim de var
İletişim:Ömür Pvo (Skype)
Günlük girme saatim 6 saattir

erdem2121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden BU SERVER ?Server BETA Kısmında Geliştirilmesi İçin Neler Yapılabilir :Deneyim kazanmak istiyorum

Sunucuyu Nasıl Geliştirebilirsin :plugin paketleri ile oyuncular ile iyi geçinerek

ADMİN ÖZEL : oldukça olgun olduğum için kendi sw de olduğu için sık sık ilgilenirim

PLUGİNER ÖZEL : pluginden anlıyorum kendi plugin paketim de var
İletişim:Ömür Pvo (Skype)
Günlük girme saatim 6 saattir
Skype Yazıldı Bazı Konularda Anlaşırsak Neden Olmasın.

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
beni alcakmısınız abi

Oyuncu İle Aranızda Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ? yani olayı asıl yere çıkartırım yada yetkililere sorarım
Sunucuya Ne Gibi Destekleriniz Olabilir ?yani abi serveri doldurabilirim
Sunucuyu Nasıl Geliştirebilirsin ?abi her katkıda bulunurum ama para hariç malesef onu yapamam :;(
ADMİN ÖZEL : OYUNCULARLA ARANIZ NASIL ? GENEL KOMUTLARI BİLİYORMUSUNUZ ?her komutları biliyorum abi beni seçin bence :D

erdem2121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beni alcakmısınız abi

Oyuncu İle Aranızda Anlaşmazlık Çıkarsa Ne Yaparsınız ? yani olayı asıl yere çıkartırım yada yetkililere sorarım
Sunucuya Ne Gibi Destekleriniz Olabilir ?yani abi serveri doldurabilirim
Sunucuyu Nasıl Geliştirebilirsin ?abi her katkıda bulunurum ama para hariç malesef onu yapamam :;(
ADMİN ÖZEL : OYUNCULARLA ARANIZ NASIL ? GENEL KOMUTLARI BİLİYORMUSUNUZ ?her komutları biliyorum abi beni seçin bence :D

Maalesef. Alınmıyorsunuz