[Fikir] Olmasını İstediğiniz Kombolar! (PvP+)

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adı: Gülle
Kombinasyon: Sağ Tık + Dönüş
Açıklama: Oyuncunun elinde örs varken sağ tıka basılı tutarak sağa veya sola dönerse sağ tıklamayı bıraktığında örsü ileri fırlatır. Dönme hızına göre örsün fırlama hızı değişir. Örsün çarptığı canlılar örs hızına göre hasar alır.

Komboluktan çıktı sanırım bu :|

Son düzenleme:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Savunma olabiliyorsa :
Toprak Zırhı : Zıpla+Sağ Tık
Açıklama: Oyuncunun etrafında 2x lik bir toprak duvar örsün
Kombo :
Adı: İt dalışı
Kombinasyon: sağ+sol+sağ+sol+zıpla
Açıklama: Oyuncuyu 10 blok yukarı ışınlar (yada fırlatır). 1 saniye yada daha kısa süre oyuncuyu yukarıda tutar. Sonra düşmana ışınlar ve onu öldürür :D (Ben yapmaya çalıştım kapalı alanlarda kullanılmıyo ama açıkta kullanılıo :p :D. Bide sen yap :D)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
İngilizce oluyor mu, oluyorsa şöyle yapayım;

SuperNova; Sağ+Sağ+Sol+Shift+Sağ+Shift+Sol
Açıklama; Kombo oluşturulduğunda Herkezi Yukarı fırlatacak (Push) sonra ise Kombonun yapıldığı yere doğru pushlancak, sonra 2 sn sonra bu push'ın olduğu yerde bir küre belirecek, içi boş olacak, sonra ilk önce 5 ken 10, sonra 10 ken 15, 15 ken 20 bloğa genişlicek 2 sn sonra silinecek, hepsi düşüp ölcek ._.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
12- Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak

Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır. Ek olarak bir üyeyi/grubu hedef alan mesajlar, görseller paylaşmak yasaktır.
Mesajını lütfen değiştirir misin?

12- Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak
Yazıyor. Ben öyle bir şey yapmadım. Adam benim yazımı eleştirdi, ben de onun yazısını eleştirdim.
Kışkırtmakta amacım değildi, huzursulukta çıkarmadım , provoke zaten etmedim , Ayaklanma başlatmakla alakası yok zaten.

Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin.
Aynı şekilde tartışmada çıkarmaya çalışmadım. O yüzden değiştirmeyeceğim.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Her böyle konu açanlara yazıyorum.
Artık şu konuların başlığına "[Sk]" gibi taglar yazsanızda tıklamasak