Fikir

knife67

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu acicam ama facti mi acsan m2 gibi rpg mi acsam yari rpg yari facti mi acsam skyblock mu acsam karar veremedim lutfen fikir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence hiçbir servere özenmeden kesinlikle kendi fikrin olacak şekilde bir şeyler yapmalısın. Skript veya plugin kodlayarak herkesin ilgisini çekebilecek bir şeyler yazmalı veya yazdırmalısın.

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben Skyblock Derim. Ama Sen Hangisini Daha Çok İster,Hangisinde Daha iyiysen Onu Aç.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Bence RPG faction aç farkın olsun.Türkiye'de pek yok.Ama pluginler,maplar full sana ait olsun. (emek)

EndermanSty

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
RPG'yi Türkler yapamıyor- yapsa da pek sevilmiyor zaten. Git bitane lapisli fekşın aç vip vs. sat 5 dakikada adam p5 olabilsin o zaman +90. Çünkü bizim milletimizde emeğe saygı diye bir şey yok.evet bencede oyle dogru soyluyor arkadasimiz

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Sanırsam En Çok Oynananlar Kolay Faction Oluyor.Oyuncu 2 Gün Boyunca İtem Kasıp 2 dakikalık Savaşta Ölünce 2 Günlük Emeği Çöpe Gidiyor. Hard Faction Pek Tutulmuyor Kısacası. Skybock İse Eh işte Oyuncusuz Kalmaz Oyuncuylada Pek Dolmayabilir.RPG Benim Tavsiyem Olacak Ama Diğer Sunuculara Göre Biraz Daha Emek Vermelisin hiçbir Sunucda Olmayan Eklentiler Yazıp Kodlayabilirsin tabii ki De Mimarisi Çok Önemli O Role Play Gaming [RPG] Havasını Da Oyuna Katacak Şeylerden Biridir Mimari.